Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Kia Niro Electric

AUTOZINE
Autotest: Kia Niro Electric
De Kia Niro is de populairste auto in zijn soort en was lange tijd de best verkochte auto van Nederland. Het geheim van dat succes: de Niro is verkrijgbaar met hybride, plug-inhybride en volledig elektrische aandrijving. Nu introduceert Kia de nieuwe Niro. Heeft deze tweede generatie het in zich om opnieuw de bestverkochte auto in zijn klasse te worden?
Lees verder

Honda Civic bestaat 50 jaar
Dit jaar viert Honda het 50-jarig bestaan van de Civic. De Civic is ontwikkeld als een 'auto voor de wereld', en sinds het model voor het eerst werd gelanceerd in 1972 zijn er meer dan 27,5 miljoen modellen verkocht in 170 landen. Nu de auto zijn zesde decennium ingaat met de lancering van de 11e generatie, blijft de Civic actueel in zijn klasse.
Lees verder

DS maakt prijzen 7 Crossback 2022 bekend
DS heeft de prijzen en specificaties van de vernieuwde 7 Crossback voor modeljaar 2022 bekend gemaakt. De prijzen beginnen bij 53.440 euro voor de uitvoering E-TENSE 225 BASTILLE+ en lopen op tot 76.940 euro voor de E-TENSE 360 4x4 LA PREMI?RE; een gelimiteerde uitvoering die standaard voorzien is van vrijwel alle opties, met Gloss Black designaccenten. De eerste exemplaren van de nieuwe DS 7 arriveren in oktober 2022 bij de Nederlandse DS STORES.
Lees verder

Kia geeft schets vrij van nieuwe XCeed
Kia komt met de eerste schetsen van de vernieuwde XCeed. De volgende versie van de crossover van Kia krijgt een vernieuwd in- en exterieur, nieuwe ge?lektrificeerde aandrijflijnen en een groot aantal extra voorzieningen. Hij is binnenkort ook te bestellen als dynamische GT-Line.
Lees verder

Skoda toont interieur VISION 7S Concept
Skoda presenteert een vooruitblik op een aankomende ontwerpstijl. De eerste interieurschets van de VISION 7S Concept Car laat een ruime auto met een geheel nieuwe, veelzijdige interieurarchitectuur zien, die plaats biedt aan maximaal zeven personen. In het minimalistische interieur zijn duurzame materialen toegepast. De nieuwe ontwerptaal is authentiek en maakt een intu?tieve besturing van digitale technologie?n en een hoge mate van functionaliteit mogelijk.
Lees verder