maandag 4 juli 2022

Citroen introduceert C4 X

AUTOZINE
Citroen introduceert C4 X
Citro?n onthult de C4 X en elektrische ?-C4 X. Met een uniek design bieden ze de klant een alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen in het middenklassesegment. Ze bieden iets unieks: een kruising tussen het elegante silhouet van een fastback, de moderne uitstraling van een SUV en de tijdloze verfijning en ruimtelijkheid van een vierdeurs. De nieuwe ?-C4 X en C4 X profiteren ook van de nieuwe generatie infotainment, MyCitro?n Drive Plus. In Europese landen met een grote markt voor ge?lektrificeerde autos, zoals Nederland, brengt Citro?n alleen de volledig elektrische ?-C4 X op de markt.
Lees verder

Tesla opent 800ste Europese Supercharger
In de laatste weken zijn er weer een aantal Superchargerlocaties in gebruik genomen en vandaag heeft Tesla de 800e locatie in Europa geopend. Bijna 9.000 Superchargers zijn verdeeld over deze locaties, verspreid over 30 landen in Europa. In Letland is eerder deze maand de eerste locatie van het land geopend.
Lees verder

Lexus maakt vanafprijs RZ 450e bekend
Lexus start in de loop van juli 2022 met de voorverkoop van de elektrische RZ 450e. De 230 kW sterke, vierwielaangedreven SUV wordt leverbaar vanaf 64.595 euro. Rond de jaarwisseling worden de eerste exemplaren in Nederland verwacht.
Lees verder

Renault Megane E-Tech nu bij dealer
De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd bij de Nederlandse Renault dealers. Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedeven model is nu uitgebreid te bezichtigen in de showrooms en beschikbaar voor testritten.
Lees verder

Autotest: Opel Astra Sports Tourer
Bij een stationcar draait alles om veelzijdigheid. Een stationcar moet dezelfde luxe en verfijning bieden als een personenauto. Tegelijkertijd moet de stationcar kunnen functioneren als een werkpaard voor de zaak of als ruimtewonder voor het gezin. Hoe dit wordt bereikt, verschilt echter sterk van merk tot merk. Hoe veelzijdig is de nieuwe "Opel Astra Sports Tourer"?
Lees verder