donderdag 28 juli 2022

Duel: MG5 Electric vs MG ZS EV facelift [VIDEO]

AUTOFANS
Duel: MG5 Electric vs MG ZS EV facelift [VIDEO]
MG5 Electric VS MG ZS EV Electric info review rijtest

Nederlands

Het is een spreuk die aan onze redactiemuur hangt: een stationwagen is op alle vlakken beter dan een crossover. Gaat diezelfde vlieger op voor elektrische alternatieven? We doen de test met de MG5 Electric en MG ZS EV!

Lees verder

Nekte Softwaregate VW CEO Herbert Diess?
Volkswagen Software problemen

Nederlands

Als een donderslag bij heldere hemel maakte de Volkswagen Group vorige week wereldkundig dat CEO Herbert Diess zijn zitje af zou staan aan Porsche CEO Oliver Blume. Op het eerste gezicht een onschuldige stoelendans. Al bleek het er achter de schermen rommelig aan toe te gaan. Centraal staat Softwaregate, een gigantisch fiasco onder de leiding van Herbert Diess.

Volkswagen Software problemen Volkswagen Software problemen Volkswagen Software problemen Volkswagen Software problemen
Lees verder

Eerste elektrische Bentley uitgesteld, volgens CEO "niks met software te maken"
Bentley EXP 100 GT 2019 Concept

Nederlands

Bij Bentley werken ze aan hun eerste elektrische auto, en daarvoor bundelen ze natuurlijk de krachten met de rest van het VW-concern. De Britten laten nu echter weten dat ze achter zitten op schema, en dat net nadat er problemen met de software-ontwikkeling bij Volkswagen aan het licht kwamen. Toeval? Volgens de CEO alvast wel…

Bentley EXP 100 GT 2019 Concept
Lees verder

Eerste test: Nissan Qashqai e-Power (2022)
Nissan Qashqai e-Power 2022

Nederlands

Nissan introduceert een elektrische versie van zijn Qashqai. Een die je weliswaar vol moet tanken. Een vreemde marketingkeuze, die de kwaliteiten van deze uitstekende...hybride nochtans niet doet verdoezelen. Een woordje uitleg is op zijn plaats.

Lees verder

Defender Works V8 Trophy II is eerbetoon aan klassieke Land Rover
Land Rover Defender Works V8 Trophy II 2022

Nederlands

De klassieke Defender is inmiddels ruim zes jaar uit productie, maar het model leeft duidelijk verder bij Land Rover. Dan hebben we het niet noodzakelijk over de nieuwe, meer luxueuze generatie, maar wel over de remakes onder de 'Works'-noemer. Dit is daarvan de nieuwste inzending.

Land Rover Defender Works V8 Trophy II 2022 Land Rover Defender Works V8 Trophy II 2022
Lees verder