Doorgaan naar hoofdcontent

Jeep maakt prijzen Grand Cherokee bekend

AUTOZINE
Jeep maakt prijzen Grand Cherokee bekend
Jeep maakt de prijzen van de nieuwe Grand Cherokee bekend. De nieuwste, vijfde generatie van Jeeps grote SUV is ontworpen om comfort, luxe, veiligheid en rijdynamiek te bieden in combinatie met de 4x4-kwaliteiten van het merk. De nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe is altijd plug-in hybride en leverbaar vanaf 85.400 euro.
Lees verder

Lexus prijst vernieuwde UX 250h 2022
Lexus maakt alle prijzen bekend van de vernieuwde Lexus UX 250h. De compacte hybride crossover krijgt een verbeterd multimediasysteem en zeven verschillende uitrustingsniveaus. De Lexus UX 250h is te bestellen vanaf 47.995 euro.
Lees verder

Peugeot introduceert e-Expert Hydrogen
Peugeot introduceert de e-Expert Hydrogen. Voor de opwekking van stroom maakt de e-Export Hydron gebruik van een brandstofcel in combinatie met een accu. De brandstofceltechnologie maakt het mogelijk om de e-EXPERT Hydrogen binnen enkele minuten bij te tanken met waterstof. De e-EXPERT Hydrogen heeft drie tanks, die samen 4,4 kilo aan gasvormige waterstof kunnen herbergen. Samen met een 10,5 kWh lithium-ion batterij geeft dit de e-EXPERT een actieradius van 400 kilometer volgens de WLTP testcyclus.
Lees verder

Volkswagen start bouw gigafactory
Volkswagen heeft zijn batterij-offensief afgetrapt. In aanwezigheid van de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz is in Salzgitter de bouw voor een eigen accufabriek (gigafactory) begonnen. Het nieuwe opgerichte bedrijf PowerCo start hier in 2025 met de productie van accupakketten. PowerCo investeert samen met haar partners meer dan 20 miljard euro in het project.
Lees verder

Autotest: Fiat 500X
Afgaande op de specificaties in de folder is de Fiat 500X niet de meest rationele keuze. Het model is sinds 2014 op de markt en moet het daarom opnemen tegen veel jongere en modernere concurrenten. Het verbruik is relatief hoog en dat zorgt weer voor een hoge prijs. Daarom heeft Fiat de 500X aangepast voor modeljaar 2022. Weet Fiat de compacte crossover daarmee weer aantrekkelijk te maken?
Lees verder