dinsdag 26 juli 2022

Mini trekt deze week doek van Aceman, een elektrische crossover

AUTOFANS
Mini trekt deze week doek van Aceman, een elektrische crossover
Mini Concept Aceman teaser

Nederlands

Het Britse Mini zal op woensdag 27 juli een nieuwe conceptwagen boven de doopvont houden. Die "Concept Aceman" dient als een vooruitblik op een elektrische crossover die onder de Countryman komt staan en de Mini Cooper Electric mag vergezellen.

Mini Concept Aceman teaser
Lees verder

Rijtest: Mercedes C 220 d All-Terrain (2022)
Mercedes C 220 d All-Terrain 2022

Nederlands

De Mercedes C-Klasse zit in het nieuw, en die krijgt voor het eerst gezelschap van een stoere All-Terrain-versie. Reken dus op meer bodemvrijheid, standaard vierwielaandrijving en uiteraard de nodige ruige bumperbekleding. Of dat de C-Klasse Break nog completer maakt?

Lees verder

Auto's raten met Dimitri Vegas | Autofans Late Night
Autofans Dimitri Vegas auto's raten

Nederlands

DJ-legende Dimitri Vegas kruipt aan tafel naast redacteur Yves voor een lekker potje ouderwets auto's raten. Krijgt Dimitri liever aambeien dan rond te moeten rijden met een Fiat Multipla? Heeft hij een zwak voor supercars? En wat was eigenlijk Dimitri's eerste auto? Je ontdekt het in deze nieuwe video van Autofans!

Lees verder

Deze Ferrari 458 Italia vangt voortaan boeven bij Tsjechische politie
Ferrari 458 Italia Politie Tsjechiƫ 2022

Nederlands

De Tsjechische politie heeft een wel heel interessant persbericht de wereld in gestuurd — en jawel: dit is nog steeds Autofans. De ordediensten hebben aldaar namelijk een in beslag genomen Ferrari omgebouwd tot patrouillewagen. De prijs? "Minder dan die van een nieuwe Skoda," aldus de Tsjechen.

Lees verder

Bugatti wil "meer dan auto's" betekenen met nieuw logo (2022)
Bugatti Logo 2022

Nederlands

Het is woelig in autoland, want de corona- en halfgeleidercrisissen doen merken herevalueren waar ze het meeste winst kunnen halen. Bij Bugatti leidt dat tot de overstap naar een stiekem herkenbaar logo, dat volgens hen beter moet passen op de horloges en handtassen waar ze zich voortaan nog meer op gaan toeleggen.

Bugatti kledij 2022
Lees verder