woensdag 13 juli 2022

Nissan JUKE Hybrid Rally Tribute: de ultieme synergie tussen hybride en adrenaline

NISSAN
Nissan JUKE Hybrid Rally Tribute: de ultieme synergie tussen hybride en adrenaline
In navolging van de eerste beelden in juni vorig jaar – waarmee Nissan vierde dat het precies 50 jaar geleden deelnam aan de East African Rally – is de Nissan Juke Hybrid Rally Tribute nu tot leven gekomen. En hoe!
Lees verder

100 % elektrische Nissan Ariya op expeditie van Noordpool naar Zuidpool
De Britste avonturier Chris Ramsey gaat als eerste ter wereld van de Noordpool naar de Zuidpool rijden. En hij doet dit ook nog eens elektrisch – in de nieuwe Nissan Ariya.
Lees verder

Nissan JUKE Hybrid: sportieve prestaties en een laag verbruik dankzij slimme technologie
Nissans compacte Crossover, de Juke, is nu ook verkrijgbaar met een geavanceerde multimodale hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid tilt het rijplezier naar opnieuw een hoger niveau, bij een lager brandstofverbruik. De Juke Hybrid wordt deze zomer in de showroom verwacht en is leverbaar vanaf € 33.040.
Lees verder

Nissan Ariya geeft nieuwe invulling aan elektrisch rijden
De Ariya markeert een nieuw hoofdstuk voor Nissans evolutie van elektrisch rijden. De volledig elektrische crossover is in alle opzichten flexibel door de keuze uit verschillende aandrijflijncombinaties en door een 'slim' interieur. De Ariya opent een nieuw potentieel voor elektrisch rijden en maakt het dagelijks gebruik van een elektrische auto nog aantrekkelijker.
Lees verder

QASHQAI e-POWER: nieuwe Crossover met unieke elektrische aandrijflijn
Met de unieke e-POWER-aandrijflijn zorgt Nissan opnieuw voor een gedurfde innovatie in het Crossover-segment, dat het merk opende in 2007 met de Qashqai.
Lees verder