woensdag 6 juli 2022

Update Aiways U5: sneller thuisladen en herziene uitrusting (2022)

AUTOFANS
Update Aiways U5: sneller thuisladen en herziene uitrusting (2022)
Taal Nederlands We hebben zijn naam nog maar amper leren uitspreken, of de Aiways U5 komt al met zijn eerste modeljaarupdate voor de dag. De elektrische SUV kan voortaan sneller opladen aan de wallbox, en de uitrustingsniveaus worden in een aantrekkelijke marketingsausje geserveerd.
Lees verder

Renault 5 Diamant is misschien wel meest verfijnde restomod ooit (2022)
Taal Nederlands Dit jaar viert Renault de vijftigste verjaardag van zijn 5, een model dat in zijn carrière — toevallig of niet — 5 miljoen keer over de toonbank ging. De Fransen eren hun iconische stadswagen dan ook op gepaste wijze: met een elektrische restomod die zijn ontwerp van een beroemde designer kreeg.
Lees verder

Toyota Highlander krijgt subtiele update voor Europa (2022)
Taal Nederlands Toyota geeft haar grootste SUV die het verkoopt in ons Belgenland een subtiele modeljaarupdate. Daarbij krijgt de Highlander nieuw infotainment, nieuwe velgen en een nieuwe lakkleur. Het zit 'm dus... in de details.
Lees verder

Mazda 3.3 e-Skyactiv D in detail: dit moet je weten over Mazda's nieuwe 3.3-liter zes-in-lijn diesel
Taal Nederlands Geen massaconstructeur zo eigenzinnig als Mazda. Waardoor de Japanse constructeur nét nu beslist om een nagelnieuwe 3.3-liter zes-in-lijn turbodiesel te introduceren op Europese bodem in de CX-60. Wat je moet weten over die 3.3 e-SkyActiv D?
Lees verder

Bentley Bentayga Belgian Equestrian Collection: gelimiteerd model voor Belgische markt (2022)
Taal Nederlands Hoewel Bentley al meer dan honderd jaar bestaat en de Belg zijn weg vlot naar de dealer vindt, was er nog nooit een gelimiteerd model specifiek voor de Belgische markt. Die fout wordt nu rechtgezet met de Bentayga Belgian Equestrian Collection. Een mond vol voor een tot 10 stuks gelimiteerde Bentayga die de link met paardensport moet leggen.
Lees verder