maandag 25 juli 2022

Video: De Budapest Rally met Suzuki is gestoord

AUTOFANS
Video: De Budapest Rally met Suzuki is gestoord
Budapest Rally 2022 Suzuki

Nederlands

Prettig gestoord uiteraard. In de Budapest Rally rij je over de knapste wegen van Europa. Suzuki is er als vanouds graag bij en maakt dan ook gretig gebruik om hun nieuwe Vitara Hybrid in de schijnwerpers te zetten.

Lees verder

Officieel: nieuwe Honda Civic Type R is sterker en volwassener (2022)
Honda Civic Type R 2022

Nederlands

Na zowat een jaar wachten is het eindelijk zover: Honda heeft het doek getrokken van zij gloednieuwe Civic Type R. De hothatchpronkt daarbij met een ontwerp dat vooral verrast in zijn volwassenheid, maar dat betekent niet dat de rijervaring minder gestoord zou worden… Wel integendeel.

Honda Civic Type R 2022 Honda Civic Type R 2022
Lees verder

Alpine A110 E-ternité is voorsmaakje van elektrische sportwagen
Alpine A110 E-ternité 2022

Nederlands

Alpine stoomt zich klaar voor een zuiver elektrische toekomst, ook al hebben ze momenteel nog geen enkel model met ook maar iets van elektro-ondersteuning in het gamma. Om toch te bewijzen dat ze het kunnen, komt de Franse constructeur nu met dit best realistische probeersel op basis van een verbrandings-A110.

Alpine A110 E-ternité 2022 Alpine A110 E-ternité 2022
Lees verder

Maserati Project24: Nieuw trackdayspeeltje in de spotlight
Maserati Project24

Nederlands

Het Italiaanse Maserati springt weerom op de trein van "trackday only" speeltjes en lanceert een tot 62 stuks beperkte circuituitvoering van haar nieuwe MC20 sportwagen. Met 740 pk en het nodige spoilergeweld is die Project24 nu al eentje om naar uit te kijken. Als je de duiten hebt natuurlijk.

Maserati Project24 Maserati Project24
Lees verder

Prodrive Racing Simulator is mooiste racesimulator ooit, kost 45.000 euro
Prodrive Racing Simulator

Nederlands

Prodrive, het bedrijf achter de befaamde rallywagens van Subaru en de nodige succesverhalen op het circuit, dipt nu ook haar Britse tenen in de simulatorwereld. Samen met designhuis CALLUM heeft het naar eigen zeggen de mooiste gamingsimulator ter wereld gecreëerd. Met een kostprijs van... ahum... vlot 45.000 euro.

Prodrive Racing Simulator Prodrive Racing Simulator
Lees verder