dinsdag 23 augustus 2022

3e generatie 4Control in Austral

AUTOZINE
3e generatie 4Control in Austral
De Austral is als eerste Renault model leverbaar met de derde generatie 4CONTROL Advanced' vierwielbesturing. Bij de Renault Austral wordt vierwielsturing gecombineerd met een multi-link achteras voor een betere wegligging, meer rijcomfort en stabiliteit in alle omstandigheden.
Lees verder

Honda viert 25 jaar Civic Type R
De Honda Civic viert dit jaar twee verjaardagen: 50 jaar productie en 25 jaar van de sportieve Type R-variant. Gedurende zes generaties is de formule ge?volueerd om klanten de ultieme hatchback met motor voorin en voorwielaandrijving te leveren. Een die comfortabel het dagelijkse woon-werkverkeer van maandag tot en met vrijdag aankan, voordat hij in het weekend het circuit op gaat.
Lees verder

NIO ET7 is onderweg naar Europa
Deze maand zijn de eerste NIOs ET7, de eerste elektrische sedan en tevens topmodel van het merk, vanuit een Chinese haven naar Europa vertrokken. De NIO ET7 wordt nog dit jaar bestel- en leverbaar in Nederland, Noorwegen, Duitsland, Denemarken en Zweden.
Lees verder

Autotest: Mercedes-AMG EQE 43
AMG is de huistuner van Mercedes-Benz. Deze specialist weet van een luxe reisauto een opwindende en sportieve auto te maken. De technici van AMG zijn meesters in het opvoeren van motoren, aanpassen van uitlaatsystemen en toevoegen van turbo's. Maar wat als die specialisten wordt gevraagd om een elektrische auto sportiever te maken? Is AMG dan als een vis op het droge of weet de specialist juist voor extra spanning te zorgen?
Lees verder

Skoda onthult schets VISION 7S
Met de eerste exterieurschetsen van het VISION 7S studiemodel heeft Skoda meer details van zijn nieuwe designtaal onthuld. De beelden lichten een tipje van de sluier op van het exterieur van de concept car en laten een krachtige SUV zien met een opvallend front en T-vormige koplampunits.
Lees verder