Doorgaan naar hoofdcontent

Alfa Romeo Giulia 2.4JTD (1974) - Kloppend Hart

AUTOWEEK
Alfa Romeo Giulia 2.4JTD (1974) - Kloppend Hart
Jaren geleden had Remco Ockeloen plannen om een modern JTD-blok in zijn klassieke Alfa Romeo Giulia te plaatsen. Gewoon voor de fun en omdat het kon – dieselen was nog heel normaal. Maar je weet hoe het gaat: je wordt opgeslokt door werk, gezin en lockdowns en plots ben je een hele tijd verder. Een tijd waarin diesel niet meer schijnt te mogen, maar elektriciteit des te meer. Had Remco zijn klassieke Alfa niet beter kunnen elektrificeren? "NEE!"
Lees verder

Circuit Zandvoort ontloopt opnieuw schorsing natuurvergunning
Er zijn al tal van zaken gevoerd over de natuurvergunning van Circuit Zandvoort, maar ook de nieuwste zaak is gewonnen door het circuit.
Lees verder

Volvo XC40 Recharge vs. Audi Q4 E-tron - Dubbeltest
De elektrische Volvo XC40 had tot voor kort altijd vierwielaandrijving en 408 pk. Dat is leuk, maar zeker in Nederland niet noodzakelijk. Nu is er een bescheidener versie met voorwielaandrijving, wat duizenden euro's in prijs scheelt. Hij past in deze vorm beter dan ooit bij de Audi Q4 in 40-trim.
Lees verder

Paul Stephens Autoart 993R: Porsche 911 993 op zijn best?
'Pak een Porsche 911 993 en maak alles 25 procent beter'. Dat is heel kort door de bocht de opdracht waar Paul Stephens Autoart vijf jaar geleden mee aan de slag kon.
Lees verder

Suzuki Wagon R: één auto, drie gezichten
Ken je de Suzuki Wagon R nog? Vast nog wel. We nemen hem onder de loep, er zijn namelijk nieuwe versies van!
Lees verder