Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Kia Niro PHEV

AUTOZINE
Autotest: Kia Niro PHEV
Vooruitgang is goed. Echter, niet iedereen verandert even snel. Een rebel wil alles zo snel mogelijk radicaal anders, terwijl de modale burger bij voorkeur stapje voor stapje verandert. Daarom biedt de Kia Niro de keuze uit hybride, plug-inhybride en elektrische aandrijving. Voor wie is de plug-inhybride bedoeld?
Lees verder

Tesla Model S en X Plaid naar Europa
De Tesla Model S en Model X Plaid zijn onderweg naar Europa. De leveringen aan klanten starten in november tot december dit jaar. De Design Studio en Productpagina's zijn bijgewerkt met de nieuwste specificaties, opties en prijzen.
Lees verder

Peugeot 408 te zien in Sphere
De recentelijk in juni onthulde Peugeot 408 maakt nu zijn debuut voor een groter publiek in de Louvre-Lens. In een transparante Sphere draait de nieuwe Peugeot 408 rond, zodat hij vanuit iedere hoek te zien is. De nieuwe Peugeot 408 debuteert op deze bijzondere plek op 4 augustus om 4.08 uur.
Lees verder

Autotest: Renault 5 Retrofit
Een klassieke auto is leuk, daarover bestaat geen twijfel. Maar juist omdat een klassieker zich van achterhaalde techniek bedient is de motor minder zuinig en worden uitlaatgassen ongefilterd in het milieu geblazen. Bovendien zijn veel oude motoren vanwege hun leeftijd onbetrouwbaar. Daarom zijn er inmiddels diverse bedrijven die oldtimers voorzien van elektrische aandrijving. Maak kennis met een echte groene klassieker: de Renault 5 "Retrofit".
Lees verder

Mercedes-Benz prijst EQS SUV
Mercedes-Benz maakt de prijzen van de EQS SUV bekend. De EQS SUV is de eerste volledig elektrische luxe SUV van Mercedes-EQ. Bij de introductie omvat het gamma drie varianten: de EQS 450+ en EQS 450 4MATIC beide met een vermogen van 265 kW/360 pk, en de EQS 580 4MATIC met 400 kW/544 pk.
Lees verder