vrijdag 19 augustus 2022

Dodge Charger Daytona SRT Concept: zo ziet een elektrische musclecar eruit

AUTOFANS
Dodge Charger Daytona SRT Concept: zo ziet een elektrische musclecar eruit
Dodge Charger Daytona SRT Concept 2022

Nederlands

Zegt iemand musclecar, dan denk je meteen aan brullende V8-blokken, toch? Niemand minder dan Dodge breekt nu met die traditie door een voorbode van een elektrische Charger te tonen. En die voorbode is misschien wel verrassend concreet…

Dodge Charger Daytona SRT Concept 2022 Dodge Charger Daytona SRT Concept 2022
Lees verder

Singer Turbo Study Cabriolet: retro-Porsche nu ook zonder dak
Singer Turbo Study Cabriolet 2022

Nederlands

De dames en heren bij Singer Vehicle Design hebben zich weer eens aan iets nieuws gewaagd. Dan hebben we het niet over de iets jongere stijl van deze creatie — want ook de reguliere Turbo Study mikte al op de eighties — maar wel over het gebrek aan een dak. Dit is namelijk de eerste Singer voor de summer.

Singer Turbo Study Cabriolet 2022
Lees verder

Optiefans: Dit kost de ideale BMW 3 Reeks (2022)
Prijs BMW 3 Reeks 2022

Nederlands

In onze 'Optiefans'-rubriek schuimen we de optielijsten af op zoek naar de valkuilen der verraderlijke pakketten of net naar die begeerlijke basismodelletjes. Deze keer is het de beurt aan alweer een onmisbaar lid van de Duitse Drie: de BMW 3 Reeks… Dus hoeveel moet je ervoor over hebben?

Prijs BMW 3 Reeks 2022 Prijs BMW 3 Reeks 2022
Lees verder

Autosalon Genève 2023 gaat door in... Qatar
Autosalon Geneve 2023

Nederlands

De meest exclusieve autoshow van Europa zal ook volgend jaar niet door gaan. Of toch wel. Want de Geneva International Motor Show verkast naar Qatar. Is het dan niet de Qatar International Motor Show?

Lees verder

Bedek je ogen: Maserati's configurator laat twijfelachtige designkeuzes toe
Maserati configurator 2022

Nederlands

Ben je net zoals ons een autofan in hart en nieren, dan grasduin je wel eens door de configuratoren van verschillende automerken. Maserati heeft een relatief nieuw exemplaar... en laat zeer twijfelachtige configuraties toe. Een knaloranje Ghibli met neongroene velgen en geel/blauwe striping? Nessun problema signore!

Maserati configurator 2022
Lees verder