dinsdag 30 augustus 2022

Dromen mag: Ferrari Roma Quattroporte [render]

AUTOFANS
Dromen mag: Ferrari Roma Quattroporte [render]
Ferrari Sedan Roma Quattroporte Render 2022

Nederlands

Ferrari staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in haar verhaal. Want de lancering van de Purosangue SUV loert om de hoek. Wat als Ferrari niet de SUV-... maar wel de vierdeurscoupé-richting had gekozen? Laat deze renders van een Roma Quattroporte je even wegdromen.

Lees verder

Tesla voert productiesnelheid op in gigafabriek Berlijn
Tesla Berlin Production Model Y

Nederlands

Tesla blijft de productiesnelheid van haar gigafabriek in Berlijn opvoeren en hoopt tegen het einde van dit jaar meer dan 3.000 Model Y's per week te produceren. Dat zijn veel Tesla's...

Tesla Berlin Production Model Y
Lees verder

Audi gaat racen in Formule 1! (en dit is waarom)
Audi formule 1 F1 2026

Nederlands

In 2026 trekt het Duitse Audi richting de Formule 1. Niet op eigen houtje, wel door samen in zee te gaan met een bestaand team. Het merk met de vier ringen zou de F1 willen gebruiken als uithangbord voor synthetische brandstoffen.

Audi formule 1 F1 2026 Audi formule 1 F1 2026
Lees verder

Munro Mark 1: 4x4 EV werkpaard uit Schotland
Munro Mark 1 info belgie

Nederlands

Munro Vehicles - een EV start-up uit Schotland - heeft de orderboeken geopend voor haar Mark 1. Die ruige 4x4 wil het werkpaard voor boeren, jagers en dierenartsen zijn die hun diesel aan de kant willen schuiven. Met 3.5 ton aan trekvermogen, 1 ton aan laadvermogen en een riante accu van 80 kWh voor 270 km aan range. Dit is misschien wel... wat de nieuwe Land Rover Defender had moeten zijn.

Munro Mark 1 info belgie Munro Mark 1 info belgie
Lees verder

Officieel: Skoda Vision 7S blikt vooruit op Tsjechische toekomst (2022)
Skoda Vision 7S 2022

Nederlands

Skoda heeft zonet het doek gehaald van haar Vision 7S, een conceptcar met een zware lading. Want niet enkel kondigt Skoda hiermee een nieuwe elektrische zevenzitter aan, de Vision 7S toont ook Skoda's designtaal van de toekomst én nieuwe logo!

Skoda Vision 7S 2022 Skoda Vision 7S 2022 Skoda Vision 7S 2022
Lees verder