Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-Benz EQE SUV vanbinnen te zien

AUTOWEEK
Mercedes-Benz EQE SUV vanbinnen te zien
Op dezelfde wijze als de Mercedes-Benz EQS de EQS SUV naast zich kreeg, krijgt de kleinere EQE ook een SUV broer. Dit is het interieur van de EQE SUV.
Lees verder

Volkswagen Polo GTI vs. Volkswagen Golf GTI - Dubbeltest
De compacte GTI is aan het uitsterven, de Polo GTI heeft nog maar weinig concurrenten. Hij heeft er echter wel één in eigen huis, de Golf GTI. Op het circuit zoeken we uit of de 'kleine GTI' een serieus alternatief vormt.
Lees verder

Mazda 6 vs. Peugeot 508 - Occasion dubbeltest
Ooit reed zakelijk Nederland vooral in representatieve sedans van merken als Opel, Peugeot, Nissan, Mazda en Volkswagen. Dat is nu wel anders en het aanbod tweedehands is dus schaars. Maar ze zijn er nog, zo bewijzen deze Mazda 6 en Peugeot 508 en daar heb je in beide gevallen een bovengemiddeld fijne auto aan.
Lees verder

Audi A4 1.8 5V Turbo - 2000 - 391.017 km - Klokje Rond
Voor het luttele bedrag van € 465 kocht Maurice Maurits twee jaar geleden deze Audi A4. Hij had toen nog geen rijbewijs en daar is, mede door de tussenkomst van corona, nog geen verandering in gekomen. We zijn heel benieuwd naar de onderhuidse staat van de 22 jaar oude Audi. Wat mag je verwachten voor dat geld?
Lees verder

Peugeot 308 SW vs. Renault Mégane Estate - Dubbeltest
Was een C-segment stationwagon een jaar of tien geleden heel vaak voorzien van een dieselmotor, tegenwoordig probeert een plug-in hybride aandrijflijn kopers te verleiden. Dat kan op verschillende manieren, zo bewijzen de Peugeot 308 SW en Renault Mégane Estate.
Lees verder