donderdag 25 augustus 2022

Opel Zafira-e Life Crosscamp Flex wordt zuiver elektrische camper (2022)

AUTOFANS
Opel Zafira-e Life Crosscamp Flex wordt zuiver elektrische camper (2022)
Opel Zafira-e Life Crosscamp Flex 2022

Nederlands

Vanlife is helemaal in, maar echt modern wordt het pas wanneer je kunt kamperen met minimale impact op het milieu. Daar heeft Opel nu een oplossing voor gevonden met deze Crosscamp-versie van de Zafira-e, of toch indien je akkoord bent om af en toe een laadpauze in je route te plannen.

Opel Zafira-e Life Crosscamp Flex 2022
Lees verder

Geen verrassing: nieuwe McLaren-baas ziet SUV wel zitten
McLaren Artura 2022

Nederlands

McLaren heeft een nieuwe CEO, en die heeft al het één en ander op zijn kerfstok. Bij Porsche werkte Michael Leiters namelijk mee aan de eerste Cayenne en gedurende zijn dienst bij Ferrari overzag hij de ontwikkeling van de Purosangue, beide SUV's… Je kan je dus al voorstellen op welk ei hij bij McLaren zit te broeden.

McLaren CEO Michael Leiters 2022
Lees verder

Rijtest: BMW 4 Reeks Gran Coupe (2022)
BMW 4 Gran Coupe Rijtest 420i review info

Nederlands

Met 5 elektrische en 20 ///M-modellen zou je bijna vergeten dat BMW ook nog reguliere auto's verkoopt. De tweede generatie 4 Reeks Gran Coupe moet net zoals voordien de snaar raken van stylingsbewuste zielen. Valt hij te verkiezen boven een 3 Reeks Berline of Touring?

Lees verder

Mini hult Concept Aceman in Pokémon-verpakking… letterlijk
Mini Aceman Concept Pokémon 2022

Nederlands

Vond je de Mini Concept Aceman van een paar weken geleden er ook wat uitzien als een speelgoedautootje? Dan zal dit bericht je alvast niet van gedachten doen veranderen. Mini heeft het studiemodel namelijk voorzien van een enorme Pokémon-verpakking ter gelegenheid van zijn samenwerking met Gamescom.

Mini Aceman Concept Pokémon 2022
Lees verder

Officieel: MG ZS nu ook als betaalbare benzine-crossover (2022)
MG ZS BENZINE Belgie

Nederlands

Bij MG zijn ze allergisch aan de woekerprijzen die er tegenwoordig voor auto's worden gevraagd. Na opvallend goedkope (maar wel degelijke) elektrische auto's, brengt het merk nu ook de ZS crossover met benzinemotor naar ons Belgenland. Een riant uitgerust exemplaar krijgt daarbij een basisprijs van net geen 18.500 euro.

MG ZS BENZINE Belgie MG ZS BENZINE Belgie
Lees verder