maandag 22 augustus 2022

Rijtest: BMW E30 M3 (2022) [VIDEO]

AUTOFANS
Rijtest: BMW E30 M3 (2022) [VIDEO]
BMW E30 M3 Rijtest 2022

Nederlands

BMW viert dit jaar 50 jaar M en Autofans wil dat maar al te graag meevieren. Daarom gaan we de komende maanden op zoek naar de meest mythische modellen van het sportieve submerk van BMW. En een M-feestje zonder een eerste generatie M3 (E30)? Dat is geen echt feestje. We zijn weg!

Lees verder

Officieel: MG7 onthuld in China, smeekt om elektrische variant (2022)
MG7 info

Nederlands

MG heeft in China het doek gehaal van haar MG7, een gloednieuwe en bloedmooie sedan van het merk. Als MG hier een elektrische variant van maakt, dan hebben we officieel te maken met een Audi e-tron GT voor het werkvolk. Alleen... zijn er momenteel nog geen plannen voor een EV-derivaat.

MG7 MG info EV MG7 MG info EV MG7 MG info EV
Lees verder

Heeft de Toyota GR86 eindelijk genoeg power? [PODCAST]
Autofans Podcast Roadtrip Toyota GR86

Nederlands

Kantel je bureaustoel al maar naar achteren en zet je geluidsinstallatie op de zeemzoete stemmodus, want een nieuwe Roadtrip-Podcast van Autofans is geland! In deze aflevering gaan Wim en Yves op pad met de GR86. Slippertjes verzekerd!

Lees verder

Officieel: Lamborghini Urus Performante biedt duivels veel vermogen (2022)
Lamborghini Urus Performante 2022

Nederlands

Lamborghini heeft een nieuwe topversie toegevoegd aan zijn Urus-gamma, en dat maakt de SUV alweer dat beetje meer zijn Lambo-badge waardig. Deze Performante-versie ziet er namelijk niet alleen een stukje sportiever uit, hij is ook lichter en biedt meer vermogen. Hoeveel vermogen, vraag je dan? Wel, precies 666 pk.

Lamborghini Urus Performante 2022 Lamborghini Urus Performante 2022
Lees verder

Rijtest: Mazda CX-5 facelift (2022)
Mazda CX-5 facelift 2022 Rijtest Review Info Autofans

Nederlands

Met de spotlight op de nagelnieuwe CX-60 zou je bijna vergeten dat Mazda ook nog een andere SUV in haar gamma heeft staan. Die CX-5 kreeg zopas een subtiele facelift. Weet de hoeksteen van Mazda's SUV-gamma nog potten te breken? We gaan op pad met de bestseller uit Hiroshima!

Lees verder