Doorgaan naar hoofdcontent

Singer Turbo Study nu ook als convertible

AUTOWEEK
Singer Turbo Study nu ook als convertible
Kun jij de creaties van het Amerikaanse Singer wel waarderen? Dan begint deze dag waarschijnlijk schitterend voor je. Singer presenteert namelijk een open versie van zijn Turbo Study, de Singer Turbo Study convertible.
Lees verder

F1-motoren 2026: 'Interessant voor nieuwe fabrikanten'
De autosportfederatie FIA heeft de motorreglementen voor de Formule 1 per 2026 officieel bekendgemaakt. Er komt meer nadruk te liggen op elektrische aandrijving, de gebruikte brandstof moet '100 procent duurzaam zijn' en de F1-motoren van 2026 zijn eenvoudiger en goedkoper.
Lees verder

BMW test elektrische M-aandrijflijn met vier elektromotoren
BMW kondigt de komst aan van een M-aandrijflijn met maar liefst vier elektromotoren. Ook elektrische M-modellen moeten rijden als echte M-modellen. Aldus BMW.
Lees verder

Nieuwe Bugatti is 'laatste van zijn soort'
Ook Bugatti ontkomt niet aan de focus op elektrificatie. Komende zaterdag onthult het merk een nu nog mysterieuze auto die mogelijk de laatste is met alleen een brandstofmotor aan boord.
Lees verder

Futuristische rijhulpsystemen in 1992 - Uit de Oude Doos
De meeste moderne auto's zijn voorzien van tal van rijhulpsystemen die taken van de bestuurder uit handen kunnen nemen. 30 jaar geleden werd er al volop mee geƫxperimenteerd in Nederland.
Lees verder