vrijdag 5 augustus 2022

Werkt Opel aan een elektrische Astra hothatch?

AUTOFANS
Werkt Opel aan een elektrische Astra hothatch?
Opel Astra GSI Line 2022

Nederlands

Dat er een elektrische Opel Astra aan zit te komen, is inmiddels oud nieuws. De designbaas van Vauxhall, de Britse tak van Opel, doet ons nu echter dromen over een hothatch-versie van die Astra-e.

Opel Astra GSI Line 2022
Lees verder

Na wachttijden en inflatie: autofabrikanten krijgen steeds minder bestellingen
Volkswagen Tiguan Productie 2022

Nederlands

Het zijn harde tijden voor de autosector, en het kostenplaatje daarvan werd tot nu toe gewoon doorgerekend aan de consument. Autofabrikanten zien echter stilaan in dat dit niet kan blijven duren. Verschillende merken melden namelijk een aanzienlijke daling in bestellingen van nieuwe auto's.

BMW 2 Reeks Productie 2022
Lees verder

Eerste Rimac Nevara is voor... Nico Rosberg! [Video]
Nico Rosberg Rimac Nevara

Nederlands

Elektrische hypercarbouwer (en deels eigenaar van Bugatti) Rimac heeft haar allereerste exemplaar van de Nevera aan een klant afgeleverd. Die klant blijkt niemand minder dan Nico Rosberg te zijn, voormalig Formule 1-coureur en tegenwoordig - jawel - Youtuber.

Lees verder

Stop nou: Ford Explorer facelift heeft 27 inch display
Ford Explorer Facelift 2022 info China

Nederlands

Ford heeft op de Chinese markt een opgefriste versie van de ook bij ons verkochte Explorer getoond. Die pakt uit met nieuw bumperwerk... en een infotainmentscherm van maar liefst 27-duim. Mercedes kan opkrassen met haar hyperscreen!

Ford Explorer Facelift 2022 info China Ford Explorer Facelift 2022 info China
Lees verder

MG7 ziet er episch uit... heeft één klein probleem
MG MG7 info

Nederlands

MG staat in de coulissen klaar met de opvolger van de MG7 sedan die in 2013 van de aardbodem verdween. Die opvolger krijgt sierlijke lijnen, een actieve spoiler en vier einddempers achteraan voor de 2-liter viercilinder turbobenzine. En laat daar het probleem zitten...

MG MG7 info
Lees verder