maandag 5 september 2022

BMW België: Helft afgeleverde auto’s heeft elektromotor (2022)

AUTOFANS
BMW België: Helft afgeleverde auto's heeft elektromotor (2022)
BMW EV verkoop belgie

Nederlands

BMW België heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in augustus. Want voor het eerst in de geschiedenis van het merk op Belgische bodem had de helft van de afgeleverde auto's een elektromotor aan boord. Let wel, het merk met de blauwe propeller laat ook plug-in's meetellen.

BMW EV verkoop belgie
Lees verder

Elektrische Maserati GranTurismo Folgore: dit is 'm [VIDEO]
Maserati-GranTurismo-Folgore-Teaser-2022_01

Nederlands

Nog tot volgend jaar moeten we wachten op de lancering van de GranTurismo Folgore, Maserati's nieuwe elektrische coupé met 1.200 pk. Om de pijn te verzachten krijgen we nu al het design te zien én wat te specs te horen in een video van het Italiaanse merk.

Maserati-GranTurismo-Folgore-Teaser-2022_01 Maserati-GranTurismo-Folgore-Teaser-2022_01
Lees verder

Subaru plaagt met "New SUV" [video]
Subaru New SUV teaser 2022

Nederlands

Terwijl Subaru volop bezig is met de uitrol van de Solterra, haar eerste EV, staat er al een "nieuwe SUV" klaar in de coulissen. Via een teaservideo laat het Japanse merk weten dat die op 15 september het podium mag betreden. Kijk je goed, dan kan het wel eens over de nieuwe XV gaan.

Lees verder

Wacht wat: Peugeot 208 nu ook als rouwauto
Peugeot 208 lijkwagen rouwauto

Nederlands

Zijn de rouwauto's in onze contreien vaak van Amerikaanse aard, dan gebruikt een carrosseriebedrijf in Argentinië graag auto's van Europese komaf. Nee geen statige Mercedes E-Klasse of Maserati Ghibli, wel een... Peugeot 208?!

Lees verder

Rijtest + video: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (2022)
Mercedes-AMG GT 63 S E Performance Review video

Nederlands

De naam van een faxmachine, de krachtbron van een AGM-28 Hound Dog en een stopcontact om de batterij op te laden. Welkom in de 843 pk sterke wereld van de Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. Hoezo, plug-in's voor het milieu?

Lees verder