vrijdag 9 september 2022

Duwen EV's korting uit de showroom?

AUTOFANS
Duwen EV's korting uit de showroom?
Korting dealer auto

Nederlands

Met de opkomst van de elektrische auto en nieuwe (online) verkoopmodellen lijkt de korting stilaan uit de showroom van de autodealer te verdwijnen. Of dat echter problematisch is?

Korting dealer auto
Lees verder

Tesla Model Y kroont zich tot veiligste auto van Euro Ncap
Tesla Model Y Euro NCAP SCORE

Nederlands

In de naam van de wetenschap heeft veiligheidsorgaan Euro Ncap weer een rist auto's tegen de muur geworpen. De in Duitsland gebouwde Tesla Model Y mag zich in één klap kronen tot één van de veiligste auto's van Europa. Vooral de softwarematige veiligheidsystemen lieten een blijvende indruk na bij Euro Ncap.

Lees verder

Moddervet: Porsche verkoopt daktent voor 911 en co (2022)
Porsche 911 Daktent info

Nederlands

De Porsche 911 wordt wel eens omschreven als de sportwagen die alles aan kan. Het Duitse sportwagenmerk drijft de kunde van haar 911 nog wat verder met een nieuw ontwikkelde daktent. 's Ochtends racen op de Nürburgring, 's middags een toertje in de bergen maken en 's avonds in je daktent kruipen op een camping? De 911 kan het allemaal!

Porsche 911 Daktent info Porsche 911 Daktent info
Lees verder

Eerste test: BYD Han (2022) [VIDEO]
BYD Han rijtest review belgie info 2022

Nederlands

BYD is op weg om de grootste EV-producent ter wereld te worden. Vanaf dit najaar rolt het Chinese merk ook met haar spierballen in Europa. Met deze Han als vlaggenschip, een 516 pk sterke vierwielaangedreven EV met de prestaties van een Tesla en de luxueuze afwerking van een Mercedes.

Lees verder

Officieel: Jeep Avenger is gloednieuwe EV met 400 km range (2022)
Jeep Avenger 2023 belgie info

Nederlands

Jeep brengt volgend jaar haar eerste elektrische auto op de markt. Die gaat door het levens als Avenger, krijgt een gloednieuwe platform van de Stellantis-groep en pronkt met een range van 400 kilometer.

Jeep Avenger 2023 belgie info Jeep Avenger 2023 belgie info
Lees verder