dinsdag 13 september 2022

Ford Mustang Mach-E aangepast voor 2022

AUTOZINE
Ford Mustang Mach-E aangepast voor 2022
Ford maakt de Mustang Mach-E aantrekkelijker voor iedereen die de overstap naar elektrisch rijden wil maken. Voortaan biedt de Mustang Mach-E een uitgebreider pakket aan rijhulpsystemen. Ook zijn er upgrades voor meer comfort en nieuwe stylingopties om de Mustang Mach-E te personaliseren.
Lees verder

Renault introduceert Originals Services
Het nieuwe platform Originals Renault Services, online sinds 1 september jl., biedt verzamelaars een reeks diensten, inclusief essenti?le documenten, voor de registratie en erkenning van klassieke Renault modellen. Ook biedt de website toegang tot de webshop voor alle fans van Renault die meer plezier aan hun merk willen beleven met aan Renault gerelateerde artikelen.
Lees verder

Autotest: Hyundai IONIQ 5
Hyundai is geruime tijd geleden begonnen met alternatieve aandrijvingsvormen. De IONIQ was de eerste auto die met hybride, plug-inhybride en volledig elektrische aandrijving leverbaar was. Maar nu wil Hyundai meer! De naam IONIQ staat voortaan voor een reeks modellen met elektrische aandrijving. De eerste daarvan is de IONIQ 5 en afgaande op het uiterlijk moet dat iets heel bijzonders zijn...
Lees verder

MG introduceert 4
De MG4 Electric beleeft zijn Europese marktintroductie. De compacte, volledig elektrische hatchback markeert een nieuwe stap in de groeiplannen van MG Motor. De MG4 Electric is de eerste van een reeks MG-modellen op basis van het MSP (Modular Scalable Platform) van moederbedrijf SAIC Motor, waardoor het de belangrijkste auto van MG Motor tot nu toe is.
Lees verder

Peugeot introduceert E-308 en E-308 SW
De Peugeot 308 en 308 SW, die nu al beschikbaar zijn als plug-in hybride, zijn vanaf 2023 ook leverbaar met 100% elektrische aandrijving. Beide elektrische modellen worden aangedreven door een volledig nieuw ontwikkelde elektromotor met een vermogen van 115 kW (156 pk). Afhankelijk van het uitrustingsniveau bedraagt de theoretische actieradius meer dan 400 kilometer (WLTP). De Peugeot E-308 en E-308 SW komen medio 2023 op de markt in de uitvoeringen Allure en GT.
Lees verder