dinsdag 13 september 2022

GMC Hummer EV - Eerste rijtest

AUTOWEEK
GMC Hummer EV - Eerste rijtest
De eerste modellen van Hummer waren het statement van de ongebreidelde consumptiemaatschappij, een rijdende middelvinger naar mensen die zich bekommerden om het milieu. Daarmee ging het merk roemloos ten onder, maar nu wordt een nieuwe poging gedaan met een elektrische aandrijflijn. Heeft het merk geleerd van zijn zonden?
Lees verder

Flink tekort aan rijscholen en -instructeurs
Er is zo'n grote toestroom aan leerlingen die rijlessen hebben dat er per direct ruimte is voor 60 nieuwe rijscholen.
Lees verder

BYD Atto 3 - Eerste kennismaking
Met de Atto 3 denkt het Chinese BYD Europa te kunnen veroveren. De elektrische nieuwkomer heeft een zeer gewilde vorm en prima specificaties, maar scoort vooral met zijn bijzondere interieur.
Lees verder

Citroën Berlingo 1.6 16V Multispace – 2002 – 421.407 km - Klokje Rond
Al meer dan twintig jaar is deze Citroën Berlingo de trouwe metgezel van Jan Schmitz en wat hem betreft scheiden hun wegen nog lang niet. We leggen het lot van de auto in handen van de keurmeester en hopen voor Jan dat zijn oordeel geen barstjes in de hechte relatie tussen mens en machine veroorzaakt.
Lees verder

Porsche Macan T vs. Alfa Romeo Stelvio Veloce - Dubbeltest
De Porsche Macan is een oudgediende in het gamma, maar recente updates houden hem op de radar van de liefhebber. De fabrikant zet daarvoor de letter T in. Dat zorgt voor een bekend sausje, waarmee de versie met viercilinder feestelijk wordt opgediend. Is dat genoeg om een pret-SUV als de Alfa Romeo Stelvio van zich af te schudden?
Lees verder