Doorgaan naar hoofdcontent

Hyundai toont IONIQ 6 First Edition

AUTOZINE
Hyundai toont IONIQ 6 First Edition
Hyundai biedt ge?nteresseerden de mogelijkheid een van de allereerste exemplaren van de IONIQ 6 te reserveren. Dit betreft een exclusieve introductieversie van de nieuwe elektrische Hyundai: de IONIQ 6 First Edition. De IONIQ 6 First Edition is online te bestellen.
Lees verder

Renault toont R5 Turbo
Renault heeft een jaar vol met verrassingen toegezegd in het jaar dat de iconische Renault 5 zijn 50-jarig bestaan viert. Na deelname aan de Rallye Monte-Carlo Historique, R?tromobile klassiekersbeurs, Le Mans Classic en andere events onthulde Renault in juli 2022 de elektrische showauto Renault 5 Diamant. Met de wereldpremi?re van de R5 TURBO 3E tijdens Chantilly Arts amp; Elegance 2022 op 25 september voegt Renault een volgend hoofdstuk toe aan de feestelijke activiteiten rondom het 50-jarig bestaan van de Renault 5.
Lees verder

Mercedes-AMG toont C63 S E Performance
Mercedes-AMG introduceert de C63 S E Performance. De nieuwste AMG van dit moment bevat technologie uit de autosport, die gebaseerd is op de kennis uit de Formule 1. De C63 heeft de krachtigste in serie geproduceerde viercilinder ter wereld. Een elektromotor met twee versnellingen op de achteras ondersteunt de 2,0 liter turbomotor die in de lengterichting voorin is ge?nstalleerd. De elektrische aandrijflijn en de 400V accu zijn AMG-eigen, interne ontwikkelingen.
Lees verder

Peugeot 408 eerst als First Edition
Op 4 augustus jongstleden (een symbolische datum in cijfers: 4.08) werd de nieuwe Peugeot 408 op spectaculaire wijze onthuld. Het publieksdebuut van de 408 is gepland voor de aanstaande Mondial de lAuto, de autoshow in Parijs die plaatsvindt van 17 tot en met 23 oktober 2022. De Peugeot 408 FIRST EDITION is in Nederland voor de 50 eerste klanten te bestellen vanaf 23 september.
Lees verder

Rij-impressie: Hongqi E-HS9
De meeste autofabrikanten bieden speciale modellen aan die speciaal voor de Chinese markt zijn ontwikkeld. In China geldt namelijk: meer is altijd beter. Daarom zijn daar bestaande modellen leverbaar met een langere wielbasis of extra luxe. Toch blijven dat aangepaste versies van Europese auto's. Nu komt "Hongqi" naar Europa en laat zien hoe de Chinezen zelf grote auto's ontwerpen. Valt dat ook in de smaak in Nederland?
Lees verder