woensdag 14 september 2022

Officieel: Pagani Utopia is nieuwe hypercar voor ideale wereld (2022)

AUTOFANS
Officieel: Pagani Utopia is nieuwe hypercar voor ideale wereld (2022)
Pagani Utopia 2022

Nederlands

Bovenaan de lijst van zeldzame nieuwsberichten: Pagani heeft een gloednieuw model gelanceerd. Deze Utopia is namelijk pas de derde auto in de inmiddels dertigjarige geschiedenis van het exclusieve merk. En als je zo weinig auto's maakt, dan kan je maar beter zorgen dat ieder exemplaar mee is met zijn tijd… Of net niet?

Pagani Utopia 2022 Pagani Utopia 2022
Lees verder

ALD Move: totaalabonnement in plaats van bedrijfswagen?
ALD Move 2022

Nederlands

We hoeven het je vast niet te vertellen: de Belg is verknocht aan zijn bedrijfswagen. Er steken echter alternatieven de kop op, zoals het combineren van bijvoorbeeld openbaar vervoer en deelmobiliteit in een compleet pakketje. Dat concept heet 'Mobility as a Service' (MaaS) en leasemaatschappij ALD springt nu op die kar met ALD Move.

ALD Move 2022
Lees verder

Belgisch automagazine vol handtekeningen verkocht voor… 12.000 euro
Tazio veiling 2022

Nederlands

Op een Zwitserse veiling is een stukje Belgische trots onder de hamer gegaan. Een exemplaar van eerste editie van het Tazio-magazine is er namelijk verkocht voor 12.000 Zwitserse frank, vrijwel hetzelfde bedrag in euro. Klein detail: het magazine was getekend door dertien autosportlegenden.

Lees verder

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUTOFANS WORKSHOP pro AUTOFOTOGRAFIE ISM SONY
Workshop autofotografie Autofans

Nederlands

Ook dit jaar organiseert Autofans in samenwerking met Sony en Foto Robyns een workshop autofotografie voor pro fotografen die zich willen bijscholen in het op de gevoelige plaat leggen van heerlijke scheurijzers. Dit jaar trekken we op maandag 3 oktober naar het Circuit van Zolder.

Lees verder

Officieel: Ferrari Purosangue betreedt SUV-land (2022)
Ferrari Purosangue 2022

Nederlands

Witte rook in Maranello, want Ferrari is een nieuwe familiewagen rijker. Na de FF en GTC4Lusso presenteert het merk met het steigerende paard de Purosangue, een volbloed SUV met een 725 pk sterke atmosferische V12.

Ferrari Purosangue 2022 Ferrari Purosangue 2022 Ferrari Purosangue 2022 Ferrari Purosangue 2022
Lees verder