vrijdag 16 september 2022

Opel GSe keert terug als sportief, geëlektrificeerd submerk

AUTOFANS
Opel GSe keert terug als sportief, geëlektrificeerd submerk
Opel GSE

Nederlands

Opel heeft de knoop doorgehakt: het gaat opnieuw sportieve modellen bouwen, maar dan wel in een eigentijds thema. Daarom haalt Rüsselsheim de oude GSe-naam terug vanonder het stof, al krijgt die voortaan een nieuwe betekenis: Grand Sport electric.

Opel GSE
Lees verder

Officieel: Subaru Crosstrek is opvolger XV (2022)
Subaru Crosstrek info belgie

Nederlands

Subaru schuift een nieuwe generatie van haar populaire XV naar voren. Die gaat voortaan door het leven als Crosstrek, behoudt zijn stoere SUV-looks, dito aandrijflijn en pronkt binnenin met een splinternieuw interieur. Kijk even mee!

Subaru Crosstrek info belgie Subaru Crosstrek info belgie
Lees verder

Dacia Manifesto: Vetste conceptcar van het jaar?
Dacia Manifesto concept

Nederlands

Hoewel je Dacia niet meteen associeert met exuberante auto's, kleurt het Roemeense merk met deze Manifesto even stevige buiten de lijntjes. Een stoere elektrische offroader met luchtloze banden, afneembare onderdelen om te kamperen en Cybertruck-iaanse looks? Dacia, wat doe je nu?!

Dacia Manifesto concept Dacia Manifesto concept Dacia Manifesto concept
Lees verder

Renault 5 trekt raceplunje aan voor 50ste verjaardag
Renault R5 concept EV Racing

Nederlands

Dat Renault niet vies is van een portie nostalgie bewijst het dit jaar met de 50ste verjaardag van de iconische R5. Na een verfijnde restomod in de vorm van de R5 Diamant, trekt het later deze maand de kaart van sportiviteit. Extreme sportiviteit...

Renault R5 concept EV Racing
Lees verder

Dacia: Blijven auto's met verbandingsmotor bouwen, ook na 2030
Dacia benzine lpg ev

Nederlands

Budgetmerk Dacia heeft nogmaals geconfirmeerd dat het betaalbare auto's met verbrandingsmotoren wil blijven bouwen tot Europa persoonlijk de band stil komt leggen. Daarmee staat de filosofie van het merk haaks op dat van moederbedrijf Renault dat in 2030 volledig elektrisch wil zijn.

Dacia benzine lpg ev
Lees verder