Doorgaan naar hoofdcontent

Renault maakt prijzen Austral bekend

AUTOZINE
Renault maakt prijzen Austral bekend
Renault maakt de prijzen van de Austral bekend. De prijzen van de nieuwe Renault Austral beginnen bij 36.480 euro voor de equilibre-uitvoering met de 96 kW (130 pk) sterke mild hybrid advanced-aandrijflijn. De private leasetarieven beginnen bij 579 euro per maand (o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar). De sportieve techno esprit Alpine met de 147 kW (200 pk) sterke E-Tech full hybrid-aandrijflijn is leverbaar vanaf 44.980 euro.
Lees verder

Vooruitblik: Mitsubishi ASX
Lange tijd was het stil rondom Mitsubishi. Het merk bood slechts twee modellen aan en die begonnen te verouderen. Toch had Mitsubishi geen plannen voor nieuwe auto's voor de Europese markt. Daar komt nu verandering in met de nieuwe ASX! Er kon nog niet worden gereden met de opvolger van Mitsubishi's succesnummer, maar fotograferen en proefzitten in een studio kon al wel.
Lees verder

Lexus Spindle Grille tot Spindle Body
Al tien jaar lang siert de zogenaamde Spindle Grille de modellen van Lexus. Maar dit designelement in zandlopervorm ondergaat een transformatie. De kenmerkende vorm van de Spindle Grille evolueert naar een heuse Spindle Body, zoals nu al te zien is op de nieuwe generatie Lexus RX en de volledig elektrische Lexus RZ.
Lees verder

Skoda ENYAQ Coupe RS iV bij de dealer
De Skoda ENYAQ COUP? iV debuteert in Nederland in zijn meest sportieve vorm. Per direct staat de ENYAQ COUP? RS iV bij de Skoda-dealers voor een kennismaking. Begin volgend jaar maken tevens de reguliere 60 en 80 uitvoeringen van de ENYAQ COUP? iV hun opwachting in ons land.
Lees verder

Autotest: Audi SQ5
Mag ik aan u voorstellen: dit is "Lurch". Lurch is heel groot, heel sterk en kent zijn eigen krachten niet altijd. Hij is humeurig, maar ook uiterst zorgzaam voor zijn metgezellen. Het meest kenmerkend voor Lurch is: wat door sommigen als bijna kwaadaardig wordt beschouwd, is voor hem zijn lust en zijn leven. Lurch is namelijk een ware connaisseur van dieselolie.
Lees verder