vrijdag 2 september 2022

Stop de persen: Er is voortaan een Toyota Yaris Cross GR Sport! (2022)

AUTOFANS
Stop de persen: Er is voortaan een Toyota Yaris Cross GR Sport! (2022)
Toyota Yaris Cross GR Sport 2022

Nederlands

Grootmoeders favoriete carrosserievariant van de huidige generatie Yaris krijgt er voortaan een sportieve afgeleide bij. Nee, geen volbloed GR Cross met rallygenen, wel een Yaris Cross GR Sport met aangepast koetswerk en een stakker onderstel. Kwestie van de 116 pk volledig te kunnen beteugelen.

Toyota Yaris Cross GR Sport 2022 Toyota Yaris Cross GR Sport 2022
Lees verder

Renault binnenkort (deels) in handen van Geely?
Renault Geely

Nederlands

Geely - het moederbedrijf van onder andere Volvo, Polestar, Lotus en Lynk&Co -lijkt haar zinnen te hebben gezet op Renault. De Chinese gigant zou samen met een oliebedrijf een meerderheid willen nemen in Renault's afdeling van verbrandingsmotoren.

Renault Geely
Lees verder

Boekhouders opgelet: Dit kost de BMW i7 in Belgiƫ (2022)
BMW i7 prijs belgie

Nederlands

BMW heeft een prijs geplakt op haar eerste elektrische luxelimousine. Die BMW i7 moet als xDrive60 minimaal 137.900 euro gaan kosten. Al zullen op termijn zonder twijfel nieuwe instapmotoren verschijnen met een lager prijskaartje.

BMW i7 prijs belgie
Lees verder

You suck at parking: Belgische, euhm, parkeergame?!
You Suck at parking

Nederlands

Belgische game-uitgever Happy Volcano lanceert op 14 september haar nieuwste game. You Suck at Parking wil zich etaleren als de meest extreme parkeerervaring ter wereld! Al hebben ze dan duidelijk nog niet in centrum Rotterdam geparkeerd...

Lees verder

Officieel: Ariel Hipercar is EV sportwagen met 1.180 pk (2022)
Ariel Hipercar info

Nederlands

Britse sportwagenbouwer Ariel heeft een nieuw broertje voor de Atom en Nomad onthuld. Die luistert momenteel naar de naam "Hipercar", is volstrekt elektrisch en heeft 1.180 pk ter beschikking. De looks... die zijn misschien niet naar ieders smaak.

Ariel Hipercar info Ariel Hipercar info
Lees verder