Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantietip: ‘Barcelona92’ expositie in CASA SEAT in Barcelona

SEAT
Vakantietip: 'Barcelona92' expositie in CASA SEAT in Barcelona
In hartje Barcelona: het veelzijdige CASA SEAT, gratis toegankelijk voor iedereenSpeciale zomerexpositie: 'Barcelona92' over de impact van de Olympische SpelenVan drankje via tapas tot tasting menu: CASA SEAT is ook een culinaire hotspotDe beste tips voor een dagje uit op je vakantiebestemming krijg je van locals. SEAT is thuis in Barcelona en kent de plekken die je gezien moet hebben. Het gratis...
Lees verder

Nieuw bij SEAT: rijd een Ibiza met een flexibel maandabonnement
  • Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand
  • Na de eerste maand dagelijks, kosteloos opzegbaar
  • Geen BKR-registratie nodig
  • Eenvoudig online af te sluiten, al binnen drie dagen rijden

Het nieuwe flexibele maandabonnement voor de SEAT Ibiza is ideaal voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een kortstondige baan buiten de eigen woonplaats of in de transitiefase naar een nieuw huis of gewijzigde gezinssituatie. Met het flexibele maandabonnement ben je verzekerd van een Ibiza in perfecte staat (maximaal 24 maanden oud) die voelt als een eigen, nieuwe auto. Het vaste maandbedrag dekt namelijk alle kosten: van wegenbelasting en verzekering tot onderhoud en pechhulp. Alleen de brandstof komt er nog bij. Bij het contract zijn 1.250 kilometers per maand inbegrepen en eventuele extra kilometers zijn met € 0,18/km heel voordelig. 

Na een maand verlengen of opzeggen

Het flexibele maandabonnement wordt afgesloten voor één maand. Na die maand wordt het abonnement automatisch verlengd, maar kan vanaf dat moment ook per dag worden opgezegd. Ook na verlenging is het maandabonnement op elk gewenst moment kosteloos opzegbaar – flexibeler wordt het niet. Omdat de gebruiker geen langdurige verplichting aangaat, is er bovendien geen BKR-registratie nodig. Daarmee is ook maximale financiële flexibiliteit gegarandeerd.

Binnen drie dagen de weg op

Het afsluiten van het flexibele maandabonnement start online . Binnen één werkdag volgt telefonisch contact. Naast gedetailleerde informatie ontvangen geïnteresseerden direct een vrijblijvend voorstel op maat. Na het tekenen van de overeenkomst wordt de Ibiza direct rijklaar gemaakt. Binnen drie dagen staat hij klaar bij een SEAT-dealer naar keuze. Het flexibele maandabonnement is er vanaf € 569* per maand.

Een jaar tot 48 maanden flexibiliteit

Minimaal één jaar mobiliteit nodig? Dan biedt SEAT Private Lease eveneens flexibele oplossingen. Naast het flexibele maandabonnement is een nieuwe Ibiza tevens via private lease voor een periode van twaalf maanden te rijden (vanaf € 450** per maand), waarna de auto maandelijks opzegbaar is, zonder extra kosten. Aanvullend kan er gekozen worden om een nieuwe Ibiza te rijden met een looptijd van 48 maanden (al vanaf € 359*** per maand), waarbij de overeenkomst bij persoonlijke omstandigheden tussentijds is op te zeggen****.

Kijk voor meer informatie over de flexibele mogelijkheden van SEAT Private Lease op: https://www.seat.nl/private-lease/ibiza 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het  tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km's per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.

** Getoond tarief is op basis van flexible lease en geeft de mogelijkheid om na 1 jaar het contract maandelijks op te zeggen, ongeacht de reden. Deze optie is alleen beschikbaar bij een contract met een looptijd van 48 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden. Als na 12 maanden het contract wordt opgezegd, dan kan de auto na 14 maanden worden ingeleverd. Klik hier voor de voorwaarden.

*** Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

**** Het contract is kosteloos vroegtijdig te beëindigen in het geval van overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en scheiding. Lees hierover meer in de aanvullende voorwaarden.

Lees verder

Onverwachte deals, extra scherp geprijsd: nieuwe Unexpected Deals bij SEAT
  • Aantrekkelijke private lease-tarieven: SEAT Arona al vanaf € 379** per maand
  • Ibiza via huurkoop-financiering al vanaf € 259**** per maand 
  • Tot € 3.950 voordeel op een Leon FR Business Limited Edition

Private lease maakt het mogelijk om voor een vast maandbedrag zorgeloos te genieten van het rijplezier van SEAT. Dankzij de nieuwe Unexpected Deals krijgt 'zorgeloos genieten' nu echter een hele nieuwe lading. De Arona - SEAT's compacte SUV - is via SEAT Private Lease nu bijvoorbeeld al te rijden vanaf € 379** per maand. Daarbij zijn met uitzondering van de brandstof alle gebruikskosten - verzekering, wegenbelasting en onderhoud - inbegrepen. 

Voor alle huidige rijders is er € 10 korting per maand op een nieuw contract. Voor Mii- en Ibiza-rijders is er een zogenaamde 'upgrade deal' beschikbaar. Zij kunnen overstappen op een nieuwe Ibiza of Arona en profiteren daarbij van € 30 korting per maand op het reguliere tarief van SEAT Private Lease. Zo rijden ze de Ibiza al vanaf € 315** per maand of een Arona vanaf € 345** maand.

Slim gefinancierd

Bij de perfecte SEAT past het juiste financiële plaatje. Ook daarvoor zijn er aantrekkelijke Unexpected Deals. Dankzij speciale financieringsacties met scherpe rentetarieven en een extra aanbetaling van € 1.500 is de Ibiza er al vanaf van € 259**** per maand, de Arona vanaf € 309****/maand en de Leon vanaf € 379***/maand. Uiteraard zijn er ook speciale tarieven voor de Ateca en Tarraco.

Lekker flex

Een tijdelijke baan buiten de eigen woonplaats of in de transitiefase naar een nieuw huis of gewijzigde gezinssituatie? Voor wie tijdelijk een betrouwbare, aantrekkelijke en handige auto nodig heeft, is er nu een flexibel maandabonnement voor de Ibiza. Voor een vast bedrag vanaf € 569*** per maand - waarbij met uitzondering van brandstof alles is inbegrepen - staat er een Ibiza in perfecte staat klaar. Na een maand is het contact elke dag kosteloos op te zeggen. Verlengen kan natuurlijk ook. Een Ibiza met flexibel maandabonnement is bovendien al binnen drie dagen te rijden. 

€ 1.000 DSG-voordeel

Zowel particuliere als zakelijke rijders krijgen de ruimte in de SUV's van SEAT. Iedereen die nu voor een Arona, Ateca of Tarraco gaat, profiteert bij aanschaf van maar liefst € 1.000 voordeel op de razendsnel schakelende automatische DSG-transmissie. Zo wordt een SUV van SEAT heel voordelig en nog comfortabeler.

Eerder dit jaar introduceerde SEAT de Leon en Leon Sportstourer FR Business. Deze Limited Editions combineren navigatie met een zeer rijke standaarduitrusting, met onder meer Virtual Cockpit en LED-verlichting. Slimme beslissers profiteren van een klantvoordeel tot liefst € 3.950.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl

** SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.  

*** Het  tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km's per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.

  **** Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningsnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 6,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 26% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. De € 1500 korting inbegrepen in de actieprijs is alleen geldig bij financiering i.c.m. autoverzekering, zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 6,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden . Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Lees verder