donderdag 15 september 2022

Vertel maar gewoon alles, Maserati: GranTurismo met V6 geteased

AUTOFANS
Vertel maar gewoon alles, Maserati: GranTurismo met V6 geteased
Maserati GranTurismo V6 Modena Trofeo

Nederlands

Maserati stoomt de langverwachte GranTurismo klaar, en dat vraagt – correctie: dat schreeuwt – om een nieuwe reeks plaagplaatjes. Na de elektrische GranTurismo Folgore is dit de GranTurismo met verbrandingsmotor. Niet langer met V8, wel met V6.

Maserati GranTurismo V6 Modena Trofeo Maserati GranTurismo V6 Modena Trofeo
Lees verder

Hup Holland: Lightyear 0 is officieel meest aerodynamische auto ter wereld
Lightyear 0 2022

Nederlands

De Nederlandse start-up Lightyear heeft nog geen enkele auto geleverd, of het mag al een wereldrecord op zijn naam zetten. Noem hun zonneauto voortaan namelijk niet langer 'Lightyear 0', maar zeg gerust 'meest aerodynamische productieauto ter wereld'. En nu jij, Mercedes EQS.

Lightyear 0 2022
Lees verder

Officieel: nieuwe Ford Mustang houdt vast aan zijn roots (2022)
Ford Mustang 2022

Nederlands

Ford heeft in de VS het doek getrokken van de zevende generatie Mustang, en die komt zijn beloften na. Zo kan je de musclecar nog steeds met een oer-Amerikaanse V8 krijgen, en stuurt die naar wens zijn vermogen naar de achterwielen langs — jawel — een handgeschakelde versnellingsbak.

Ford Mustang 2022 Ford Mustang 2022 Ford Mustang 2022
Lees verder

Rijtest: Mercedes C 200 d Break (2022)
Mercedes C 200 d Break (2022) test

Nederlands

Zowat tien jaar geleden was er geen twijfel mogelijk: kocht je een Mercedes C-Klasse, dan ging je voor een diesel. Vandaag is de situatie helemaal anders: vooral bij zakelijke rijders geniet de stekker de voorkeur. Heeft de diesel nog een plaats in de C-Klasse? We zochten het uit met de basismotor in de breakversie.

Lees verder

Opel GSe keert terug als sportief, geëlektriceerd submerk
Opel GSE

Nederlands

Opel heeft de knoop doorgehakt: het gaat opnieuw sportieve modellen bouwen, maar dan wel in een eigentijds thema. Daarom haalt Rüsselsheim de oude GSe-naam terug vanonder het stof, al krijgt die voortaan een nieuwe betekenis: Grand Sport electric.

Opel GSE
Lees verder