maandag 11 februari 2019

Autofans: BMW topt op 8

AUTOFANS
BMW topt op 8
"Er is geen nood voor een 9 Reeks", aldus Klaus Frölich hoofd R&D bij BMW. En als Klaus het zegt...
Lees verder

Automobili Pininfarina krijgt eigen dealer in België
Het gedeal rond Brexit hangt niet enkel als een zwaard van Damocles boven het hoofd van de Britten, ook op het vasteland zijn er potentieel veel slachtoffers door mogelijks strenge importregels. Wat doe je dan als Belgische importeur van zowel Mclaren als Rolls-Royce? Er een Italiaans merk bijnemen tiens! Waardoor Ginion Group de officiële importeur van Automobili Pininfarina wordt.
Lees verder

Rijtest: BMW X5 30d xDrive (2019)
De speeltijd is voorbij, tijd voor de grote jongens in SUV-land. En daar hoort de X5 van BMW zeker bij. Een imposant voorkomen, genoeg ruimte voor een verhuis of enkele kinders op de achterbank. Maar waar maakt hij het verschil tussen die hele meuk van grote SUV-rakkers?
Lees verder

Officieel: Bugatti Chiron Sport "110 ans Bugatti" (2019)
Franse sportwagenbouwer Bugatti mag dit jaar maar liefst 110 kaarsjes uitblazen. En de klanten, die mogen gerust meevieren. Door bijvoorbeeld één van de twintig exemplaren van de Chiron Sport 110 ans Bugatti op de kop te tikken. Zonder twijfel peperdure verzamelobjecten en misschien de mooiste Chiron tot nog toe.
Lees verder

Bestelde Ferdinand Piëch one-off Bugatti van 16 miljoen euro?
In de wandelgangen van het internet doet het gerucht de ronde dat Bugatti op het autosalon van Genève niet enkel haar verjaardag zal vieren met de Chiron Sport 110 ans Bugatti. Nee, het merk zou er ook een 16 miljoen euro kostende one-off in de schijnwerper zetten. Een auto die volgens dezelfde geruchten werd besteld door ex-VW-honcho Ferdinand Piëch.
Lees verder