woensdag 13 februari 2019

Autofans: Mazda's SkyActiv-X kent Europese specs, straffere VS-versie op komst?

AUTOFANS
Mazda's SkyActiv-X kent Europese specs, straffere VS-versie op komst?
"SkyActiv-X", nog nooit werd er zo veel over een motor neergepend als over het blok dat Mazda later dit jaar lanceert in de Mazda3. Na de technische info hebben we nu ook de specs. Voor hoeveel paarden staat die "X"?
Lees verder

Vision iV brengt Skoda stapje dichter bij EV
Skoda zal op het autosalon van Genève een concept tonen die het merk een stapje dichter moet brengen naar haar elektrische toekomst. Wat de i.d.-familie voor Volkswagen is zal deze Vision iV voor Skoda zijn.
Lees verder

Officieel: BMW X3 M & X4 M meteen als Competition (2019)
Een M-derivaat van de X3 en coupé-afgeleide X4 was lang in de maak. Nu acht BMW eindelijk de tijd rijp om de X3 M en X4 M wereldkundig te maken. Daarbij geen half werk, want de Competition-versies persen maar liefst 510 pk uit hun zes-in-lijn. Of de wereld aan het doordraaien is?
Lees verder

Officieel: 300 pk uit een Mini John Cooper Works GP
Hebben wij ooit gezegd dat die uitwisselbare architectuur niet goed was voor de automerken? Dat was dan voordat we hoorden over deze MINI JCW GP. En los daarvan, 300 pk uit een MINI? Zijn ze daar gek geworden bij MINI?
Lees verder

Honda Tomo concept is schattigste pickup ter wereld
Honda zal op het autosalon van Genève niet één maar twee guitige elektroconcepts voorstellen. Vanuit eigen stal is dat een evolutie op de Urban EV, een designschool mocht daarvan een pickup-afgeleide creëren. Het resultaat is deze Tomo.
Lees verder