Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 26 februari 2019

Autoweek: Alfa Romeo 4C weer aangepakt door Pogea Racing

Alfa Romeo 4C weer aangepakt door Pogea Racing
Voor de derde keer heeft Pogea Racing zich gestort op Alfa Romeo's 4C. De nieuwe creatie van de tuner draagt de naam 'Zeus'.
Lees verder

Gelekt: Skoda Kamiq
Skoda leeft al een tijdje toe naar morgen, want dan staat de onthulling van de Kamiq op de agenda. Vlak voor de spot lights aan gaan duikt de neus van de compacte Tsjech echter al op.
Lees verder

In detail: Peugeot e-208
Een geheel nieuwe Peugeot 208 is op zichzelf al een bijzondere gebeurtenis, maar Peugeot presenteerde eerder vandaag ook meteen de elektrische e-208. Die compacte Fransman is met name bijzonder omdat-ie zo lekker gewoon is gebleven.
Lees verder

Bugatti schetst Atlantic van 2019
Bugatti plaatst op zijn Instagrampagina een schets die zeer waarschijnlijk meer om het lijf heeft dan je aanvankelijk zou denken.
Lees verder

Beter in beeld: Audi E-tron Sportback
We gaan het kort houden vandaag, maar deze foto's wilden we jullie toch niet onthouden. In tegenstelling tot de laatste spionagebeelden van de Audi E-tron Sportback zijn deze exemplaren namelijk wél scherp.
Lees verder

Alfa Romo met special editions naar Genève
Alfa Romeo hintte onlangs naar de introductie van een nieuwe concept-car, een auto die tijdens de Autosalon van Genève zijn publieksdebuut zou beleven. De Italianen presenteren vandaag (een deel) van de Genève-line-up, een selectie auto's die vooralsnog alleen uit special editions bestaat.
Lees verder

Nieuwe Seat Leon stuift door de sneeuw
Audi werkt aan een nieuwe A3 Sportback, Volkswagen lanceert dit jaar een nieuw Golf en Skoda schuift een nieuwe generatie van de Octavia naar voren. Ook Seat heeft nieuws onder de MQB-zon. Het merk heeft namelijk deze nieuwe Leon in het vat zitten!
Lees verder