maandag 11 februari 2019

Autoweek: Blik to the Future: Volkswagen Golf VIII

Blik to the Future: Volkswagen Golf VIII
Volkswagen introduceert de nieuwe Golf in de loop van 2019. Ondanks die aanstaande onthulling, zijn er nog maar weinig bruikbare spionagebeelden van de nieuweling opgedoken. Niettemin kunnen we ons al een aardig beeld vormen van de inmiddels achtste generatie van de auto die naamgever werd van heel segment.
Lees verder

Donkervoort D8 GTO-R is los
Het Nederlandse Donkervoort breidt zijn leveringsgamma uit met de D8 GTO-R, een lichtgewicht pretmachine waarmee je de openbare weg niet op mag.
Lees verder

SsangYong toont stukjes Korando
SsangYong brengt een volledig nieuwe Korando mee naar Genève, een auto waar we nu weer wat flarden van te zien krijgen.
Lees verder

Geen BMW 9-serie op komst
Merken als Mercedes-Benz en BMW zijn heer en meester bedenken én vullen van niches, maar de expansiedrift van BMW heeft geen gevolgen voor de vlaggenschipstatus van de 7-serie. Er komt namelijk geen 9-serie boven die auto.
Lees verder

Subaru's e-Boxer ook naar Europa
Subaru bevestigt dat het zijn vorig jaar aan het wereldpubliek gepresenteerde e-Boxer-techniek ook naar Europa brengt. Tijdens de Autosalon van Genève, die in maart plaatsvindt, laat Subaru twee auto's met een e-Boxer-aandrijflijn zien. We mikken erop dat het om de XV en de Forester gaat.
Lees verder

Seat met twee nieuwkomers naar Mobile World Congress
In de laatste week van deze maand vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats, een van de grootste en belangrijkste beurzen in de telecomindustrie. Seat is er aanwezig met een stukje eigen mobiliteit.
Lees verder

Alpina vernieuwt B7
Krap twee jaar geleden presenteerde Alpina met de B7 zijn visie op de huidige generatie van de 7-serie. BMW's topsedan is inmiddels gefacelift en nu is ook die B7 opgewaardeerd.
Lees verder