donderdag 28 februari 2019

Autoweek: Nissan Qashqai krijgt krachtigere diesel

Nissan Qashqai krijgt krachtigere diesel
De motorenlijst van de Nissan Qashqai wordt binnenkort aangevuld met een krachtigere diesel. Gelijktijdig met zijn aankondiging communiceert de Nederlandse importeur ook het prijskaartje voor de dCi 150.
Lees verder

Honda CR-V sleept vijf Euro NCAP-sterren binnen
Honda meldt trots dat zijn nieuwe CR-V vijf sterren binnen heeft weten te slepen tijdens de befaamde Euro NCAP-veiligheidstests.
Lees verder

Ginetta toont nieuwe supercar
Ginetta toont in aanloop naar de grote beurs in Genève zijn nieuwste creatie. Hoewel we de auto vanuit alle hoeken kunnen aanschouwen, houdt de Engelse sportwagenfabrikant nog wel het één en ander aan informatie achter.
Lees verder

Topscore Euro NCAP voor Seat Tarraco en Mercedes G-klasse
De eerste Euro NCAP-resultaten van 2019 druppelen vandaag binnen. Na de Honda krijgen ook Seat en Mercedes-Benz de rapportcijfers opgestuurd voor de Tarraco en G-klasse.
Lees verder

Nissan Kicks Surf Concept is los
Terwijl de ogen in autoland vooral zijn gericht op het nieuws dat straks op de beursvloer van Genève staat, is er natuurlijk altijd een plekje vinden voor nieuws dat voor de Europese markt geen enkele relevantie heeft. Puur voor de leuk: de Nissan Kicks Surf Concept.
Lees verder

"Polestars grootste concurrent wordt 3-serie of C-klasse"
Terwijl het rode doek van bij de onthulling van de Polestar 2 wordt opgevouwen, laat CEO Thomas Ingenlath aan ons weten wat zijn plannen met de nieuwe auto zijn. De grootste concurrent voor de elektrische 2 vinden we in een verrassende hoek.
Lees verder

Facelift voor Mercedes-Benz GLC-klasse
De in 2015 gepresenteerde GLC-klasse is op de snijtafel gelegd. De vernieuwde SUV beleeft zijn publieksdebuut tijdens de Autosalon van Genève.
Lees verder