Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 26 februari 2019

Autoweek: Toyota introduceert de Corolla GR Sport en Trek

Toyota introduceert de Corolla GR Sport en Trek
Nog voordat de nieuwe Toyota Corolla zijn Nederlandse debuut beleeft, kondigt de importeur al twee nieuwe versies aan. De GR Sport en Trek kunnen we volgende week tijdens de salon in Genève bewonderen.
Lees verder

SEC: Musk schendt schikking met tweet
De Amerikaanse beurstoezichthouder Securities & Exchange Commission (SEC) vindt dat topman Elon Musk van elektrische autobouwer Tesla de voorwaarden van een vorig jaar gesloten schikking heeft geschonden.
Lees verder

Mercedes-AMG teaset Genève-debutant
Mercedes-AMG plaatst een teaservideo op zijn sociale kanalen waarmee het de komst van iets nieuws aankondigt. Wat het is, houden de Duitsers nog even onder de pet.
Lees verder

Nieuwe Kia e-Soul voor Europa
Tijdens de Los Angeles Auto Show schoof Kia de nieuwe, tweede generatie van de Soul naar voren. Kia trekt nu het doek van de voor Europa bestemde versie.
Lees verder

Skoda Kamiq - Eerste kennismaking
Skoda breidt het portfolio uit met de Kamiq, een nieuwe compacte cross-over die je moet zien als de evenknie van de Seat Arona en de Volkswagen T-Cross. De Tsjech heeft echter een troef achter de hand om zich van die broertjes te onderscheiden.
Lees verder

Gesnapt: Cadillac CT4
Cadillac breidt z'n leveringsgamma op korte termijn uit met de CT4, een auto die in feite gaat dienen als opvolger van de ATS. Onze spionagefotograaf heeft hem weer eens voor de lens gekregen.
Lees verder

Plan geslaagd: Opel weer winstgevend
PSA heeft, naar eigen zeggen, een historisch verkoopjaar gehad. Opel's Pace-plan lijkt te werken, want na jaren van verlies boekte het merk vorig jaar voor het eerst weer eens winst.
Lees verder