Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 1 maart 2019

Autofans: Ferrari Tributo volgt 488 op

AUTOFANS
Ferrari Tributo volgt 488 op
Een paar dagen voor het salon van Genève geeft Ferrari de eerste foto's bloot van de Tributo, de opvolger van de 488. Goed nieuws voor puristen: er is geen enkele vorm van elektrische ondersteuning aanwezig.
Lees verder

Driekwart Amerikanen noemt elektrisch rijden "de toekomst"
Volvo heeft in Amerika een studie laten uitvoeren naar de houding van het publiek tegenover de elektrische auto. De resultaten zijn op zijn zachtst gezegd verrassend…
Lees verder

BMW vrijgesproken voor sjoemelen, moet toch boete betalen
Vorig jaar werd BMW betrapt op het monteren van sjoemelsoftware in een paar duizend dieselwagens. Vandaag wordt het door de rechtbank onschuldig verklaard, maar het moet toch een boete betalen. We leggen het even uit.
Lees verder

Officieel: Mercedes GLC facelift (2019)
In een sneltempo is Mercedes haar meest populaire modellen aan het vernieuwen om zo de laatste technologie van het huis te kunnen herbergen onder de carrosserie. SUV GLC, die mag drie jaar na zijn lancering al onder het mes voor een gedegen opfriskuur. Met nieuwe motoren en het MBUX-infotainmentsysteem als grote vernieuwingen.
Lees verder

smart Forease+ is verplicht overbodig nummertje (2019)
Volgende week opent het autosalon van Genève haar deuren. En als je geen nieuwe modellen hebt te tonen op zo'n salon, dan kan je maar beter uitpakken met een opvallend concept. smart, die herkauwen een concept van vorig jaar. Beetje flauw smart, nietwaar?
Lees verder