Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Audi A3 g-tron krijgt grotere tank

Audi A3 g-tron krijgt grotere tank
De Audi A3 Sportback g-tron krijgt extra brandstoftankvolume, waardoor de actieradius op aardgas/groengas toeneemt tot 400 km (WLTP). Het nieuwe model is vanaf eind maart te bestellen. Hij is leverbaar vanaf 34.870 euro.
Lees verder

Toyota maakt prijs Camry bekend
Na 15 jaar afwezigheid keert de Toyota Camry terug op de Nederlandse markt. De grote sedan is uitgerust met een hybride aandrijflijn die bestaat uit een 2,5-liter viercilinder benzinemotor, elektromotor en automaat met een gecombineerd vermogen van 160 kW / 218 pk. De prijzen beginnen bij 39.995 euro. De uitrusting omvat veel actieve veiligheid, 17-inch lichtmetalen velgen, een 7-inch multimediasysteem, climate control met luchtzuiverende Nanoe-technologie en een achteruitrijcamera.
Lees verder

Cupra introduceert Leon ST R
Cupra introduceert de Leon ST. Deze 221 kW/300 pk en 400 Nm sterke stationwagen biedt een combinatie van sportiviteit, comfort en praktische bruikbaarheid. De 2.0 TSI-turbomotor met directe injectie in de Leon CUPRA R ST is gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. Die combinatie stuwt de Leon CUPRA R ST in 4,9 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. Zijn topsnelheid ligt op 250 km/u. De prestaties van de Leon CUPRA R ST zijn voor iedereen toegankelijk dankzij 4Drive-vierwielaandrijving.
Lees verder

VW Polo nu ook met 1.5 TSI
Volkswagen levert de Polo nu ook met een 1.5 TSI benzinemotor. Het viercilinder turboblok levert 110 kW / 150 pk en is standaard gekoppeld aan een DSG-automaat. Hij is er ook als extra luxe en sportieve Highline Business R.
Lees verder

Skoda maakt prijzen Scala bekend
De Skoda SCALA is per direct te bestellen. De vijfdeurs hatchback staat rijklaar vanaf 21.990 euro. In eerste instantie is hij leverbaar met keus uit twee benzinemotoren (85 kW / 116 pk of 110 kW / 150 pk DSG). Ook zijn er diverse uitrustingsniveaus, waaronder de speciale First Edition-uitvoering. De levering van de SCALA start in mei 2019.
Lees verder

Ford vernieuwt Edge voor 2019
Ford past de Edge aan voor modeljaar 2019. De nieuwe Ford Edge belooft meer comfort en verbeterde prestaties. De nieuwe Ford Edge SUV beschikt over bestuurdersassistentietechnologieen die werken met een uitgebreid aantal cameras en sensoren. Verder beschikt de auto over Adaptive Cruise Control (ACC) met Stop amp; Go en Lane Centring, Post Collision Braking en Evasive Steering Assist. Hiermee worden autoritten veiliger, comfortabeler en minder stressvol.
Lees verder

Autotest: Volkswagen T-Cross
Wie kiest voor Volkswagen, kiest voor functioneel, vertrouwd en verstandig. Met name de compacte modellen worden gekozen met het verstand. Bij een SUV (Sports Utility Vehicle) draait het juist om het uiterlijk en de beleving. Zulke auto's worden meer gekozen met het gevoel. Hoe geeft Volkswagen vorm aan de compacte SUV?
Lees verder