donderdag 11 april 2019

Autofans: Bekijk integraal videoboodschap Carlos Ghosn

AUTOFANS
Bekijk integraal videoboodschap Carlos Ghosn
Morgen, 11 april, zou gevallen Renault-Nissan-topman Carlos Ghosn een persconferentie geven om zijn kant van het verhaal uit de doeken te doen. Een arrestatie voor nieuwe aantijgingen vorige week maakt dit echter onmogelijk. Uit vrees hiervoor schoot Carlos Ghosn een videoboodschap om alsnog zijn verhaal te kunnen vertellen.
Lees verder

Officieel: Audi S6 is dieselstoof in Europa, benzinedrinker in VS (2019)
Audi heeft het doek gehaald van haar nieuwe generatie S6. Die zal voor het eerst in de geschiedenis van het merk door het leven gaan als diesel. Een V6 diesel met hybride-set-up en 349 pk en 700 Nm ter beschikking. Het einde van een tijdperk, of een logische evolutie?
Lees verder

Tweewielers blijven aan populariteit winnen
In de eerste drie maanden van dit jaar werden er 10% meer gemotoriseerde tweewielers ingeschreven dan in de eerste drie maanden van 2018. Waardoor motorfiets en scooter aan populariteit blijft winnen in Belgiƫ. Deel van de mobiliteitsoplossing, de tweewieler?
Lees verder

Rijtest: Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo AWD (2019)
Op wereldvlak is de CR-V een absolute verkoopstopper. Of de vijfde generatie ook de Belg terug in een Honda krijgt? We zoeken het uit.
Lees verder

Officieel: Audi S7 aan de TDI (2019)
Net zoals broertje S6 gaat de nieuwe generatie S7 in Europa aan de diesel. De vierdeurscoupƩ krijgt daardoor maar liefst 700 Nm koppel onder de kap. Gezapig doch pijlsnel kilometers vreten. De modus operandi van Audi's S-modellen.
Lees verder