woensdag 10 april 2019

Autofans: Officieel: Mercedes-AMG CLA 35 4Matic (2019)

AUTOFANS
Officieel: Mercedes-AMG CLA 35 4Matic (2019)
Naast A hatchback en A Berline mag nu ook de CLA aan de 35 AMG. Daardoor krijgt de vierdeurscoupé de beschikking over 306 pk. Een zoethoudertje trouwens, tot de komst van de +400 pk sterke über-AMG-versie.
Lees verder

Mitsubishi e-Yi Concept komt bekend voor
Tijdens de Auto China in, jawel, China zal Mitsubishi een nieuwe concept voorstellen. Die e-Yi Concept is echter minder nieuw dan Mitsubishi wil doen uitschijnen...
Lees verder

Kijk hoe Tesla Model 3 over Nürburgring zoeft
Videotips Met de Tesla Model 3 Performance over de groene hel. Een stille gebeurtenis, zonder twijfel, maar ook een pijlsnel avontuur. Kijk even mee! Die acceleratiesnelheden zijn bijna onnatuurlijk... Europese autosegmentatie: DAuto type: SedanModel: Model 3
Lees verder

Deze Jaguar F-Pace "Donk" rolt op 32-duims velgen
Ooit al van de Donk-subcultuur gehoord in autoland? Dat is een trend uit de VS waar auto's op zo groot mogelijke velgen werden gezet. Geliefkoosde slachtoffers zijn Hummers, Escalades of klassieke Cadillacs. Een Jaguar F-Pace... dat is echter een nieuwe.
Lees verder

Bentley brengt Flying Spur in beeld
Het Britse Bentley viert dit jaar niet enkel haar honderdste verjaardag, het viert dit jaar ook de komst van de nieuwe generatie Flying Spur. Die Flying Spur is het sedanbroertje van de ondertussen weeral twee jaar geleden voorgestelde nieuwe generatie Continental GT.
Lees verder