vrijdag 12 april 2019

Autoweek: Audi AI:me komt om de hoek kijken

Audi AI:me komt om de hoek kijken
In aanloop naar de opening van de grote autobeurs in Sjanghai, toont Audi een stukje van zijn nieuwe concept-car. De auto moet over enkele jaren in productievorm door grote steden rijden.
Lees verder

BMW X3 M en X4 M geprijsd
Halverwege februari ontketende BMW tweemaal M-gebeld. De X3 en X4 werden in BMW's sportieve sausje ondergedompeld. De Nederlandse prijzen voor de 480 pk sterke SUV's zijn nu bekend.
Lees verder

'Tesla en Panasonic bevriezen investeringen'
Tesla's Gigafactory zal voorlopig niet uit zijn voegen barsten, want verdere investeringen worden naar verluidt voorlopig stilgelegd.
Lees verder

Seat verbetert TGI-actieradius aardgasmodellen
Seat monteert in zijn drie TGI-aardgasmodellen een derde CNG-tank. Na WLTP-metingen komen de auto's op enkel aardgas nu zo'n 400 kilometer ver.
Lees verder

Kia e-Soul - Rij-impressie
De enige versie van de nieuwe Kia Soul die naar Europa komt is de e-Soul. Deze elektrische versie krijgt een 64 kWh accupakket mee en moet daarmee 452 kilometer ver kunnen komen. Roy test hem in Duitsland.
Lees verder

Chevrolet bevestigt komst Corvette met middenmotor
Voor het eerst geeft Chevrolet zelf een signaal over de komst van een Corvette die de motor niet in de neus, maar achter de voorstoelen heeft liggen. Er is zelfs een officiƫle introductiedatum bekend!
Lees verder

Mitsubishi Outlander PHEV breekt door 200.000-grens
Mitsubishi meldt trots dat het sinds de introductie van de Outlander PHEV in 2013 de grens van 200.000 verkochte exemplaren heet doorbroken.
Lees verder