maandag 15 april 2019

Autoweek: Ford presenteert High Performance Package voor instap-Mustang

Ford presenteert High Performance Package voor instap-Mustang
Ford toont in New York een nieuwe variant van de Mustang. De pony-car met viercilinder komt beschikbaar met een High Performance Package!
Lees verder

Prijslijst vernieuwde Renault Twingo bekend
Renault opent begin mei de orderboeken van de vernieuwde Twingo. Op de motorenlijst vinden we drie verschillende uitrustingsniveaus en hebben we de keuze uit twee motoren. De vanafprijs bedraagt € 12.390.
Lees verder

Dodge RAM 1500 Laramie - 2010 - 341.523 km - Klokje rond
In de VS behoort de pick-up tot de bestverkochte auto's. De Ford F150 en Dodge Ram gaan als warme broodjes over de toonbank. In Nederland zijn ze met name populair bij ondernemers, dankzij de fiscale voordelen. Lorenzo Vos vindt het vooral een supergave bak en betaalt zich scheel aan mrb en brandstof, maar dat mag de pret niet drukken. Hopelijk de keuring ook niet.
Lees verder

Volkswagen peilt Amerikaanse interesse in Tarok
Volkswagen heeft de Tarok Concept meegebracht naar New York, een studiemodel dat we al even kennen. Toch is de showauto voor de Noord-Amerikaanse tak van Volkswagen een belangrijk ding.
Lees verder

Nieuwe Buick Encore onthuld
Opel's Mokka X wordt op termijn opgevolgd door een product dat verwant is aan andere hoogpotigen van de PSA-familie. Tweelingbroertjes Buick Encore en Chevrolet Tracker worden door General Motors van eigen opvolgers voorzien. In China toont Buick nu hoe de nieuwe Encore opdroogt. In twee smaken!
Lees verder

Seres presenteert SF5
De nieuwe Chinese fabrikant die enkele jaren geleden als SF Motors uit de grond werd gestampt, presenteert zich onder een andere naam in Sjanghai. Seres, heet het bedrijf nu. We maken direct kennis met een eerste productiemodel.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 208 in modderpak
Peugeot's 208 is aan graag geziene gast in de rallysport en dus is het vanzelfsprekend dat ook van de nieuwe compacte Fransman een ruige racer verschijnt. Peugeot is begonnen met het testwerk van een voor de R2-klasse bestemde 208.
Lees verder