zondag 14 april 2019

Autoweek: Ford Transit Smart Energy Concept in beeld

Ford Transit Smart Energy Concept in beeld
Ford heeft de Transit Smart Energy Concept die eerder deze maand tijdens een Go Further-evenement van het merk in Nederland werd belicht, nu op een digitaal podium getild.
Lees verder

Nieuwe Nissan Versa gepresenteerd
Nissan heeft enkele dagen voor opening van de New York International Auto Show het doek getrokken van een volledig nieuwe Versa.
Lees verder

Back to basics: Skoda Scala
Een echte nieuwkomer deze week, want de Skoda Scala is zo nieuw dat hij nog niet eens in de showrooms staat. Als 'Active' kost de Tsjech in ons land € 21.990. Past de nieuweling tussen de rest van het Skoda-gamma?
Lees verder

Op de Rollenbank - Mercedes-Benz A180
Er was een tijd dat je ervan uit kon gaan dat als er bij een Mercedes '180' op de kofferbak stond, er een 1,8-liter motor onder de motorkap lag. Vandaag de dag ligt dat anders: onze A180 duurtester is voorzien van een 1.3'tje. Ook nog eens samen met Renault ontwikkeld. Ghisbert tast er over in het duister.
Lees verder

De Tweeling: Skoda Superb – Volkswagen Passat Lingyu
Ach ja, de eerste Skoda Superb. Dat was natuurlijk die enorm lange sedan op basis van de Chinese Volkswagen Passat. Toch? Nee, in werkelijkheid is het andersom!
Lees verder

Volkswagen ID. Roomzz onthuld in Shanghai
Volkswagen grijpt de Shanghai Motor Show aan om de ID. Roomzz te onthullen: een volledig elektrische, autonome concept car die in 2020 moet leiden tot de tweede volledig elektrische suv van het merk.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLS gelekt
Met niet één, maar twee grote autobeurzen op de agenda is de periode van de schijnbaar onvermijdelijke lekkages aangebroken. Vandaag is het de hagelnieuwe Mercedes-Benz GLS die zich voor de officiële onthulling naar buiten wurmt.
Lees verder