dinsdag 9 april 2019

Autoweek: Renault K-ZE in productievorm in Sjanghai

Renault K-ZE in productievorm in Sjanghai
Renault meldt dat het de productieversie van de K-ZE meebrengt naar Auto China, de Chinese autobeurs die later deze maand zijn poorten opent.
Lees verder

Mitsubishi e-Yi Concept gepresenteerd
Mitsubishi neemt deze e-Yi Concept mee naar Auto China, een showauto die ons wel erg bekend voor komt.
Lees verder

Kwartaalcijfers Mercedes-Benz: daling van 5,6 procent
Met de eerste drie maanden van dit jaar achter ons, druppelen de kwartaalcijfers van fabrikanten binnen. De wereldwijde verkoop van Mercedes-Benz noteert rode cijfers.
Lees verder

Volkswagen Tiguan 'R' betrapt
Volkswagen is aan het testen geslagen met een Tiguan waarvan de uitlaatpijpen verraden dat het niet om zomaar een motorversie gaat.
Lees verder

Toyota kondigt nieuwe Highlander aan
Toyota brengt de hagelnieuwe Highlander mee naar de New York International Auto Show. We krijgen alvast een schilderachtige teaser te zien.
Lees verder

Range Rover Evoque – Rij-impressie
Alsof het een te heet gewassen Velar is, lijkt de nieuwe Range Rover Evoque vooral een kekke mode-accessoire. Als een volwaardig lid van de Land Rover-familie weet-ie zowel op als naast de gebaand paden prima te presteren. Is-ie daarmee ook in staat potentiƫle XC40 of Q3 kopers naar zich toe te trekken?
Lees verder

Bevestigd: nieuwe Mercedes-Benz GLS naar New York
De vanochtend gepresenteerde CLA 45 4Matic is heus niet de enige debutant die volgende week schittert op de beursvloer van New York. Het merk heeft namelijk ook ander groot nieuws, in de letterlijke zin van het woord.
Lees verder