woensdag 17 april 2019

Autozine: Mitsubishi verkoopt 200.000ste Outlander

Mitsubishi verkoopt 200.000ste Outlander
Het succes van de Mitsubishi Outlander PHEV wordt onverminderd voortgezet. Een jaar na de levering van het 100.000ste exemplaar in Europa is opnieuw een mijlpaal bereikt, ditmaal met de wereldwijde verkoop van de 200.000ste Outlander PHEV sinds de introductie in 2013.
Lees verder

Ford filmt APK en onderhoudsbeurt
Wat doet een Ford-monteur tijdens een APK of onderhoudsbeurt aan de auto? Welke aandachtspunten komt hij tegen? En wat raadt hij de klant aan om te vervangen? Ford-rijders kunnen dat vanaf nu duidelijk zien en horen via de Ford Video Check. Door middel van een persoonlijke online video geeft een Ford-monteur op een eenvoudige manier uitleg over de status van het voertuig.
Lees verder

Toyota introduceert PROACE Creator
Toyota brengt een gelimiteerde versie van zijn bedrijfswagen PROACE op de markt, de extra complete PROACE Creator. De uitstraling is extra stoer door onder meer standaard 17-inch lichtmetalen velgen met brede banden. Tot de standaarduitrusting behoren verder een navigatiesysteem, audiosysteem en cruise control. Toyota levert de PROACE Creator als PROACE Worker, PROACE Long Worker en PROACE Dubbele Cabine met krachtige 2,0-liter D-4D motor met 90 kW/122 pk en 340 Nm. De prijzen beginnen bij 19.900 euro, exclusief BTW en BPM. Ander bedrijfswagennieuws van Toyota is er in de vorm van een nieuwe 1.5 D-4D motor.
Lees verder

Volvo XC60 wint Plastics Recycling Award
Volvo werd tijdens de jaarlijkse Europese Plastics Recycling Awards geprezen om zijn duurzame initiatieven. Het merk ontving een award voor een speciale XC60 T8 Twin Engine die opmerkelijk veel onderdelen van gerecycled kunststof bevat. De Volvo XC60 T8 Twin Engine won de prijs in de categorie Automotive, Elektrisch of Elektrisch Product van het Jaar. De award werd op 11 april jl. uitgereikt tijdens de Plastics Recycling Show Europe in de RAI te Amsterdam.
Lees verder

Volvo's waarschuwen elkaar voor gevaar
Volvo Cars zet een volgende stap in zijn streven naar maximale verkeersveiligheid. Dankzij digitale technologie kunnen modellen van Volvo door middel van een cloud-netwerk met elkaar communiceren om zo bestuurders te waarschuwen voor bijvoorbeeld slipgevaar of andere risicos. Het gaat om de veiligheidssystemen Hazard Light Alert en Slippery Road Alert, die in 2016 geintroduceerd zijn op de Volvo 90-serie in Zweden en Noorwegen. De technologie komt nu ook beschikbaar voor Volvo-bestuurders in heel Europa.
Lees verder

Rij-impressie: Jeep Renegade
Een Jeep was ooit een redder in nood. Voor soldaten, avonturiers en wereldreizigers was de Jeep hun belangrijkste gereedschap. Jeeps waren onoverwinnelijk en onverschrokken. Maar tijden veranderen. Er is steeds minder behoefte aan terreinwaardigheid en steeds meer aan economisch rijden. Om te voorkomen dat Jeep slechts een kostbare oplossing biedt voor een probleem waar niemand mee zit, kiest de autofabrikant voor een nieuwe strategie...
Lees verder

Volkswagen T-Cross nu bij de dealer
De Volkswagen T-Cross staat nu bij de Nederlandse dealers. De nieuwe compacte SUV is er vanaf 22.620 euro. De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen SUV. De T-Cross is z'n 6 cm langer en 10 cm hoger dan de Polo. Mede dankzij de lange wielbasis (2,65 m) en het slimme interieurontwerp biedt hij een hoge zitpositie en ruimte aan vijf personen. De bagageruimte door de verschuifbare achterbank varieren van 385 tot 455 liter (met neergeklapte achterbank 1.281 liter).
Lees verder