woensdag 17 april 2019

Prijswinnaar China bekend!

Prijswinnaar China bekend!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Max blikt terug op China: 'Het is nog een lang seizoen'
Max Verstappen sloot op zondag de Grand Prix van China af op vierde stek. De strategie van het team van Aston Martin Red Bull Racing zorgde ervoor dat Max de Ferrari van Charles Leclerc voor kon blijven. Even leek het erop dat de snelle Limburger ook Sebastian Vettel kon bedreigen voor de derde plek, maar na één inhaalpoging, die door de Duitser vakkundig werd gepareerd, verdween de Ferrari aan de horizon. Via een Skype-gesprek in het programma Peptalk van Ziggo Sport blikt de Max...
Lees verder

Pirelli maakt bandenkeuzes GP Azerbeidzjan bekend
Pirelli, de bandenleverancier in de Formule 1, heeft de bandenkeuzes van de teams voor de Grand Prix van Azerbeidzjan bekendgemaakt. Tijdens het raceweekend op het Baku Street Circuit hebben de teams de beschikking over de middelste drie compounds, namelijk de C2, de C3 en de C4. De C2(de hardste compound) is te herkennen aan de witte wangen terwijl de C3(medium) en C4(zacht) respectievelijk met een gele en rode wang zijn uitgerust.
Lees verder