Doorgaan naar hoofdcontent

Vrijbuiter 2.0

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
april 2019

Milieuzones vanaf 2020

Staatssecretaris van Veldhoven wil een einde maken aan de verschillende milieuzones in diverse steden. Gemeenten krijgen straks de keus uit 2 regelingen voor dieselvoertuigen opgelegd. Benzine auto's blijven dus buiten schot omdat volgens de staatssecretaris daar weinig winst te behalen is. Voor onze 4tjes is dat goed nieuws. De protesten en het lobbywerk van o.a. de Fehac heeft dus zijn vruchten afgeworpen. In het artikel op Gemeente.nu wordt het verder uitgelegd.
Onlangs heeft de gemeente Amsterdam aangekondigd vanaf 2030 alle auto's met verbrandingsmotor uit de stad willen weren. De strijd begint kennelijk opnieuw.
Gemeente.nu artikel



Opgave voorjaars weekend

Over een paar weken is het weer zover. Het fantastische voorjaars kampeerweekend komt er weer aan, het belooft weer gezellig te worden net als de vorige keren. De EC is al ver gevorderd met de voorbereidingen, een mooie camping in de Achterhoek met een zwembad. Met uiteraard een mooie rondrit door de omgeving waarbij iedereen ogen te kort komt. En… ze hebben zelfs super weer besteld. DUS: Heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan snel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
voorjaarsweekend



Nieuw oldtimer kampeer weekend

Op ons forum wordt melding gemaakt van een nieuw evenement voor oldtimers. Het is een kampeerweekend in Friesland, met bbq, een rondrit en volop tijd om bij te kletsen. Dit evenement wordt niet door onze club georganiseerd, en is toegankelijk voor alle merken. Dus heb je zin om in contact te komen met andere oldtimerberijders, dan is dit een prima gelegenheid. Bij de organiserende camping kun je meer informatie krijgen.
Ons eigen najaarskampeerweekend is een week eerder nl. in het weekend van 6-8 september.

camping Fraai



Oh Oh Renault in Ommen

Oh oh Renault in Ommen vindt plaats op aanstaande zaterdag 25 mei. Plaats van handeling is het terrein aan de Varsenerweg 15, te Ommen. De achttiende editie zal in het teken staan van de jarige Renault 12. Zoals in alle voorgaande jaren is er een royale ruimte voor een overdekte onderdelenbeurs. Bezoekers mogen buiten de loods 'vanuit de kofferbak' onderdelen aanbieden. Meer info op de CAR website.
OhOh Renault






Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.