dinsdag 18 juni 2019

Autofans: Officieel: Renault Zoe aan de tweede generatie (2019)

AUTOFANS
Officieel: Renault Zoe aan de tweede generatie (2019)
Het kleintje dat kon, dat was de Zoe sinds zijn lancering in 2012. Want Renault toonde met haar Zoe dat elektromobiliteit heus betaalbaar kan zijn voor de massa. De tweede generatie bouwt verder op die fundamenten met meer range, straffere techniek en opgewaardeerde materialen. Dit is de elektrische auto waar je het warm van moet krijgen.
Lees verder

Toyota test nieuwe hypercar [video]
Wil je volgend jaar deel nemen aan de koningsklasse van Le Mans, dan zal je een raceversie van een hypercar in moeten zetten. Een straatlegale hypercar, trouwens. Waardoor Toyota plots met een 1.000 pk sterke sportwagen op de proppen zal komen. Heerlijk.
Lees verder

Officieel: Porsche 718 Cayman GT4 is autofansdroom (2019)
Het voordeel van een sportwagenfabrikant te zijn? Dat je niet altijd rationele beslissingen moet nemen. De nieuwe Cayman ging aan de viercilinder turbo door CO2-redenen, deze GT4 verwelkomt terug een atmosferische zescilinder. 420 hoogtoerige pk's in de 718 Cayman GT4, een droom voor elke Autofan.
Lees verder

Tesla schrapt model waarvan je niet eens wist dat het bestond
Een nieuwe week, een nieuwe line-up voor Tesla. Want de Amerikaanse autoproducent houdt er van om te morellen aan haar aanbod. Deze keer verdwijnt er een model dat eigenlijk nooit officieel beschikbaar was. De "geheime" Model 3 LR-RWD is niet meer.
Lees verder

Officieel: Porsche 718 Spyder schreeuwt met zes cilinders (2019)
Een cabrioversie uitbrengen van haar meest sportieve derivaten? Dat zien ze bij Porsche niet zitten. Toch moeten aandeelhouders tevreden worden gehouden. Waardoor Porsche geen 718 Boxster GT4 op de markt brengt maar wel een 718 Spyder. Hetzelfde... maar toch verschillend.
Lees verder