Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Tsjechische eigenaars van diesel met "sjoemelsoftware" hebben recht op vergoeding van 8.500 euro

AUTOFANS
Tsjechische eigenaars van diesel met "sjoemelsoftware" hebben recht op vergoeding van 8.500 euro
Een Praagse rechtbank heeft geoordeeld dat Volkswagen en Skoda over de boeg moeten komen met zo'n 20,8 miljoen euro om een groep door dieselgate getroffen eigenaars te vergoeden. Het is de eerste keer in Europa dat zo'n vonnis wordt uitgesproken.
Lees verder

Dit kost de nieuwe Peugeot e-208
Op zoek naar een elektrische stadsauto? Dan maakte Peugeot het aanbod net iets groter. Door een prijskaartje aan de nieuwe e-208 te hangen. Duurder dan een ZOE, goedkoper dan een Kona EV.
Lees verder

Citroën C4 Cactus krijgt geen opvolging
Met de C4 Cactus vond Citroën zichzelf na decennia van generische producten opnieuw uit. Het lijkt dan ook vanzelfsprekend dat Citroën het concept de komende jaren uit zal melken. Niet dus. Want de C4 Cactus wordt na één generatie ten grave gebracht.
Lees verder

Audi SQ8 TDI vult gamma SQ's aan (2019)
Met een dikke diesel in een SUV gooit Audi alweer een gaatje in het gamma dicht. S4, S5, S6, S7 en zelfs SQ5 had je al als TDI, nu is er dus ook de SQ8 TDI.
Lees verder

Check het deelnemersveld van de Autofans Tour 2019!
Videotips Zo'n rondrit van Autofans, wat voor auto's komen daar eigenlijk op af? Wel, laten we je even door het deelnemersveld loodsen! Zo'n rondrit van Autofans, wat voor auto's komen daar eigenlijk op af? Wel, laten we je even door het deelnemersveld loodsen!
Lees verder