maandag 24 juni 2019

Autoweek: 35 keer Toyota Mirai voor Nederlandse taxivloot

35 keer Toyota Mirai voor Nederlandse taxivloot
Onlangs aan stel Toyota's Mirai zien rijden in of rondom Den Haag? Dat kan heel goed kloppen. Noot Personenvervoer heeft namelijk een kleine armada van 35 Toyota's Mirai aan zijn taxivloot toegevoegd.
Lees verder

Lego-Land Rover lijkt nieuwe Defender
Lego Technic komt in oktober met een ogenschijnlijk prachtige bouwdoos van een Land Rover Defender. Wat de kit extra interessant maakt, is dat het om de geheel nieuwe Defender lijkt te gaan.
Lees verder

FCA maakt betalingen mogelijk via Uconnect Market
FCA is klaar voor de volgende stap in connectiviteit en wil het met Uconnect Market mogelijk maken vanuit de auto verschillende zaken te betalen. Brandstof bijvoorbeeld, of pizza.
Lees verder

'Citroën C4 Cactus krijgt geen opvolging'
Iedereen die zijn hart heeft verloren aan de Citroën C4 Cactus kan maar beter alvast een bak chocolade-ijs inslaan, want we hebben treurig nieuws: de huidige eerste generatie krijgt naar verluidt geen opvolger.
Lees verder

'Volkswagen heeft 150 spookauto's in Nederland'
Eind vorig jaar werd door Duitse media bekend gemaakt dat Volkswagen wereldwijd duizenden zogenoemde 'spookauto's' heeft rondrijden. Uit onderzoek van het Financieel Dagblad blijkt dat 150 van die voorproductie-auto's op onze openbare weg rondrijden.
Lees verder

Roborace met DevBot 2.0 naar Goodwood
Roborace meldt dat het ook dit jaar aanwezig is tijdens het Goodwood Festival of Speed. Dit jaar toont het bedrijf er zijn DevBot 2.0.
Lees verder

Lightyear teast 'One'
Het Nederlandse Lightyear gunt ons een laatste blik op de One voordat die auto morgen helemaal wordt onthuld. De One is interessant, omdat de auto z'n energie grotendeels uit de zon moet halen.
Lees verder