Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Eerste prijzen Opel Corsa-e bekend

Eerste prijzen Opel Corsa-e bekend
De nieuwe Corsa is elektrisch en de wereld mag het weten! In aanloop naar de Nederlandse introductie maakt de importeur de eerste prijzen bekend.
Lees verder

Lexus GX bijgewerkt
Lexus heeft het doek getrokken van de vernieuwde GX, een auto die ondanks het feit dat hij in Nederland niet te koop is tóch enigszins bekend is.
Lees verder

Volvo V60 T8 - Rij-impressie
In eerste instantie lijkt de Volvo V60 T8 het beste van twee werelden: de uitstootvrije kilometers van een elektro-auto met de actieradius en het tankgemak van één op benzine. Toch blijkt dat niet helemaal waar te zijn, al doet dat aan de kwaliteiten van de auto weinig af.
Lees verder

Nissan maakt Leaf voordeliger
Een opvallend bericht van Nissan. Het bedrijf meldt dat het de Acenta-uitvoering toegevoegd heeft aan de prijslijst van de Leaf, een uitvoering die voorheen echter gewoon nog leverbaar was.
Lees verder

Dit kost de Kia e-Soul
Begin dit jaar tok Kia tijdens de Los Angeles Auto Show het doek van de nieuwe, derde generatie Soul. Die vrolijke Koreaan komt alleen als puur elektrische e-Soul naar ons land. Nu weten we ook wat die variant moet kosten.
Lees verder

Dit is de BMW 8-serie Gran Coupé
BMW voegt een derde lid toe aan de familie van de 8-serie, want na de Coupe en Cabrio is het nu tijd voor de Gran Coupe. In vergelijking met de tweedeurs coupé groeit de vierdeurs proportioneel gezien in alle opzichte.
Lees verder

Peugeot presenteert nieuwe 2008
Met een kersverse Peugeot 208 in het gamma moet ook SUV-broertje 2008 eraan geloven. De geheel nieuwe generatie is er net als de 208 meteen als EV.
Lees verder